Elemis

Dynamic Resurfacing Facial Wash

Twee verpakkingen zijn er inmiddels doorheen van dit product. Echt een zaligheid als het om reinigen van de huid gaat. Dit product van Elemis is zacht maar grondig om je huid te reinigen.

Dit lees ik online over het product;

Deze enzymreiniger exfolieert de huid op zachte wijze en verwijdert verontreinigende stoffen, met een helderdere, gladdere teint als resultaat.

Waarom Dit Product

Begin uw huidverzorgingsroutine met deze dubbele reiniger voor een helderdere, gladdere teint. De verfijnende formule is voorzien van gepatenteerde* Tri-Enzyme-technologie, antioxidantrijke moringa en hydraterende poriapaddenstoel en zorgt ervoor dat de huid wordt vernieuwd, beschermd en ondersteund.

Belangrijkste Voordelen

Zuivert, vernieuwt, revitaliseert

Pompverpakking

Ideaal die verpakking met een fijne pomp. Dat maakte dit product voor mij een ideale fles om onder de douche te gebruiken. Er kan op die manier geen water bij komen en je kunt het ook nog eens makkelijk doseren.

Geur

De geur is echt meer dan zalig, niet overdadig maar zacht en subtiel maar wel dusdanig lekker dat je dit met veel plezier staat in te masseren. Gemak dient de mens ook, aanbrengen, masseren en afspoelen maar. Je huid is schoon, voelt zacht aan en is klaar om je verzorging aan te brengen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Uiteraard bij Elemis zelf – vaak leuke aanbiedingen met kadotasjes en samples bij je bestelling maar daar niet het goedkoopst. Google even zou ik zeggen want je vind nogal een flink prijsverschil. Als ik dit artikel type zie ik maar liefst aanbiedingen van rond de 25,- tot aan een dikke 40,- (let op er zijn ook twee formaten van dit product namelijk 200ml en 400ml – let dus wel op wat je koopt 😉).

Dikke aanrader en hij zal er bij mij vast nog wel een derde keer komen.

Annette

10 thoughts on “Elemis

 1. Omdat jij altijd zulke fijne reviews schrijft over Elemis kocht ik van de week de Superfood Facial Wash bij de Douglas omdat ik nog een bon had. Was meteen ook de laatste keer bij Douglas. Slordig en liefdeloos ingepakt en een mega-doos en 0 samples. Dan maar liever iets meer betalen en “cadeautjes” krijgen. Fijn weekend Annette en als je het viert fijne Sinterklaas! (gisteren was er gemberthee in de doos vond ik nog lekkerder met wat extra plakjes echte gember):-)

  Geliked door 1 persoon

  • Ik herken volledig wat je zegt. Mijn dochter en ik kochten bij de Bijenkorf onlangs allebei voor een behoorlijk bedrag en kregen ook te horen dat er geen samples waren…Echt niet leuk hoort er toch een beetje bij en online krijg je het meestal wel. Geniet in elk geval van je Elemis product. Hier geen sinterklaas meer maar heb wel de boom opgezet haha. Fijn weekend Ilona!

   Like

   • Natuurlijk hebben ze wel samples maar als ik soms zo eens op MP kijk denk ik dat ze deze verkopen…Ik kocht in de outlet in Amsterdam wat samples (maar dan potjes en tubetjes verpakkingen) 5 of 6 voor Euro 10,00 en kreeg er nog eens 6 bij waaronder een mini-lipstick van MAC en ik mocht zelfs de kleur kiezen:-) en ja dan kom je nog eens terug. Ik vind de Bijenkorf ook veel slechter qua service en uitstraling dan een jaar of 5 geleden personeel is ook veel minder goed op de hoogte van producten.

    Geliked door 1 persoon

    • Klopt ik weet wel dat samples best duur zijn qua ontwikkeling dat weet ik nog toen ik voor Coty werkte maar de klant verwacht het wel en ik moet zeggen heb best vaak producten gekocht nav een sample maar ook missers voorkomen dus ik ben pro samples 😁😂

     Like

 2. Ja, samples! Ik ben er ook dol op. Ik kreeg bij mijn laatste bestelling bij Douglas 2 samples van parfums, altijd welkom natuurlijk.
  25 euro vind ik best te doen voor zo een fijne cleanser, en ik geloof je direct dat de geur zo zalig is. Als ik een mazzeltje heb ga ik ok iets van Elemis kopen, wat adviseer jij? Deze flacon of toch die crème reiniger? (ben even de naam kwijt, maar je weet vast welke ik bedoel)

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja, die balms inderdaad. Water mint, klinkt lekker fris. Ik ben zelf altijd dol op wat zoete, poederige geuren, jammer dat er geen geursamples zijn, dat zou ideaal zijn!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s