Sample Saturday

Elemis – Superfood Facial Oil

Mijn liefde voor Elemis is jullie wellicht inmiddels bekend. Onlangs testte ik deze sample voor jullie uit uit de Superfood lijn.

Over het merk:

Ik heb al zoveel artikelen over Elemis online staan dat ik hier niet verder uitgebreid op inga. Maar verwijs ik graag naar eerdere artikelen zoals de reinigingsbalms waar ik dol op ben

of deze van de heerlijke face wash – https://annagesgracefully.com/2021/12/03/elemis-5/

Wat is het?

Een huidolie – ik lees dat deze voor overdag is maar ik heb hem in de avond gebruikt. Kan ook prima natuurlijk.

De Elemis Superfood Facial Oil is een voedende gezichtsolie met maar liefst 9 zogenaamde Superfoods. Deze extracten, rijk aan vitaminen en voedingsstoffen, helpen de huid haar natuurlijke helderheid terug te krijgen. De sterk geconcentreerde formule afficheert en egaliseert de huid. Extracten zijn onder meer rozenbottel, broccoli, lijnzaad en daikon radijs. Het is een droge olie met een aangename, niet-vette textuur.

ACTIEVE INGREDIËNTEN: Broccoli, vlaszaad, witte rammenas, rozenbottel, komkommer, macadamia, maanzaad, rijstzemelen, meadowfoam

Wat vond ik ervan?

Zalig – ja sorry – Elemis kan weinig fout doen bij mij 😊 hij is wel echt wat vettig dus voorzichtig doseren als je hem wel overdag gaat gebruiken. Ik weet dus niet hoe hij het eventueel onder make-up doet maar in de avond is hij heerlijk. Bij olie producten heb ik nog steeds wel een voorkeur voor de avond. Ik laat het dan lekker intrekken (maak mijn gezicht altijd al vroeg in de avond schoon) en ik vind het dan prima als het wat vettiger is.

Prijs en beschikbaarheid

Tsja, niet goedkoop maar ook hier kun je weer prima een goede deal shoppen online. Bij Elemis zelf (en bij de Douglas) is hij echt wel het duurst zie ik met € 58,- maar je kunt hem ook voor 2 tientjes minder shoppen bij diverse online aanbieders en dan is het echt wel een mooi prijsje zo rond de  € 32,-. Dikke aanrader weer. De geur is ‘natuurlijk’ maar niet op zo’n aardse (potgrond) manier 😊 gewoon lekker.

Gebruik jij wel eens een olie voor je gezicht?

Annette

5 thoughts on “Sample Saturday

  1. Elemis is wel jouw ‘lijfmerk’. Lijkt mij een heerlijk olie. Ik heb laatst wat producten van Revolution gekocht, ook uit budgettaire overwegingen. en de Hydrate oil. De ingrediënten bij Elemis zullen waarschijnlijk wat geavanceerder en ‘rijker’ zijn maar zeker niet ontevreden. Gebruik de olie ook ’s avonds of eigenlijk vaak al om 18.00 uur dan maak ik mijn gezicht vaak al schoon. Fijn weekend.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik gebruik weinig keren olie voor mijn gezicht maar af en toe kan ik het wel waarderen. Ik zag even in een flits dat Debbie (ben haar naam even vergeten) de hele adventskalender had…Wat een heerlijkheid!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s