Unboxing

Beautybox November 2022

De beautybox van November staat in het teken van party prep 🙂 oftewel we maken ons op voor de feestmaand december. Zeker weer een mooie inhoud en bruikbare producten. Benieuwd wat jij van de inhoud vind deze maand.

Annette

7 thoughts on “Unboxing

  1. Fijne box ja. Was heel benieuwd naar de Color Wow. 1 keer gebruikt maar merkte niet veel eigenlijk. Maar heb krullend haar, en vind het vervelend dat je er geen andere styling producten bij mag gebruiken. Mijn haar zit dan ontzettend slap. Er is er ook 1 voor krullend haar, eens kijken hoe het daarmee zit, qua styling producten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s