Weekoverzicht

Weekoverzicht #220

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Een beetje kerst deze week omdat ik 2 verschillende kerstbezoekjes deed in het weekend, verder een ‘slow week’ zoals dat heet. Lees je mee?

Outfitjes

Deze week een beetje afwisseling dus blousjes, truien, jasjes 😊 De leuke blouse met het ‘blauwe oog’ op de rug droeg ik op maandag. Dinsdag mijn knit-wear pak met het jeansjasje. Dat pak is van vorig jaar (of wellicht zelfs het jaar ervoor maar zit heerlijk). Woensdag de dikke Reinders sweater en op donderdag het batik-jasje met een jeans. In het weekend droeg ik mijn rode schipperstrui was er ook echt wel weer voor.

Gefixt

De buitenlamp. Toen ik zondagavond thuis kwam zag ik dat mijn buitenlamp uit was. Dus maandag uit het werk gelijk maar even gefixt toen was het nog redelijk licht. Trots op mezelf ondanks dat ik tot 3x toe het kleine kruiskopschroefje liet vallen en hem dus niet meer kon vinden ☹ dus in mijn spijkers en schroeven bakje op zoek naar een alternatief, haha maar gelukt dus hij brand weer en dat geeft toch weer een iets veiliger gevoel.

Uitgekookt

Lekker gegeten ook weer met de maaltijden van Uitgekookt.nl Het was een beetje ‘ouderwets’ Hollandse pot deze week. Ik ging voor de bietjes (zalig) Spatzl met kip (ook lekker maar was best machtig, Spruitjesstamppot – ook eeuwen gelden dat ik dat at, en een nasi goreng.

Gewonnen

Er kwam weer een pakketje binnen van de Postcode Loterij en wederom een Seepje set met een handzeep en een lotion. Deze heb ik vorig jaar ook al eens gewonnen. Had liever een geldbedrag maar ja 😉 en op het staatslot was ook niets gevallen. Helaas pindakaas.

Weekend

Het is wel weer tijd voor kaarsjes ook dus ik had lekker mijn Buddha brandertje met een heerlijk scent-chip aan toen ik thuis aan het werk was en van de week ook mijn Bath & Bodyworks kaars gebrand. Vrijdag ging ik met mijn ouders op stap naar de Intratuin in Duiven. Ondanks dat we er vroeg waren was het al goed druk qua parkeren. Eenmaal binnen viel de drukte mee. Ik kocht deze leuke lichtjes in de vorm van herten met gewei 😊. Ik wilde ook nog een mos-stok om mijn plant op te binden maar die kon ik in al dat kerstgeweld niet vinden. Wel mijn Alocacia verpot in de middag en ook omdat hij een tweede scheut kreeg die in een aparte pot gezet. Mijn monstera groeit ook als een malle dus ik heb ook daar 2 scheuten afgehaald en die staan voorlopig in het water om ze te laten wortelen. Wel fijn dat mijn planten het zo goed doen.

Zaterdag was ik naar de Christmasfair in Velzen. Dat was echt een aanrader (jullie moeten wachten tot volgende jaar want het was alleen dit weekend) leuke foodtrucks, leuke stands met kerstspulletjes en de hele opzet was erg leuk gedaan. Ik heb alleen een foto van de Alpaca haha oeps verder vergeten foto’s te maken.

Zondag op de koffie bij mijn zoon en schoondochter met mijn ouders. Die hadden het appartement van hen nog niet gezien en ik had het nog niet afgezien dus dat was gezellig. De rest van de middag lekker rustig aan gedaan met een boek, thee en heerlijke chocolaatjes die ik van W. kreeg uit België. Dat zijn de betere cadeaus (en ook nog een mooie bos bloemen gehad).

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuk die hertjes! Fijn weer tulpen heb ze alleen nog niet gezien. Deze week saai en weinig gedaan behalve in mijn moeders huis. Ben moe, moe, moe al een paar keer om 19.00 uur naar bed gegaan en om 11.00 uur is mijn energie alweer op. Reuk en smaak ook nog niet terug. Denk dat ik toch covid heb gehad ook al waren de testen negatief. Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ben ook heel erg vermoeid van het werk, collega al lang deels ziek ben echt gesloopt einde van de dag. Ik heb ook nog geen tulpen gezien hier moet ik zeggen. Toen ik na de vaccinatie hetzelfde hoestje kreeg als na mijn vakantie heb ik ook het idee dat het covid is geweest maar ook 2x negatieve test 🧐

   Like

 2. Ik moest even opzoeken wat Spatzl met kip was, misschien een idee om een keer te maken. Leuk die hertjes! En wat jammer dat die kerstfair al voorbij is, daar had ik best naartoe willen gaan. Zijn wij er ook een keertje uit want vaak komt het er niet van en zomaar in een bos rondlopen zonder hond is best saai. Baal wel dat Jeroen nu ook op zaterdagochtend werkt tot een uur of 14.00 in de middag. Nauwelijks een weekendgevoel om wat te gaan doen. Mocht je zo een kerstfair tip hebben, laat je het mij weten? Ik moet hoognodig weer een keer de buitenlucht in. Enne, je lijkt op het eerste gezicht enorm op je moeder, ik zie dezelfde mond 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat zijn die hertjes leuk! En jij boft nog met je prijs. Ik had een bordspel naar keuze gewonnen bij de Postcodeloterij, daar heb ik wat aan… not. Heb een puzzel met 1000 stukjes uitgekozen en geef die wel weg aan iemand.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s