Elemis

Pro-collagen Water Mint cleansing balm

Ik doe er gewoon nog een hoor, je hebt er al diverse keren over kunnen lezen op mijn blog maar deze variant van de cleansing balm verdient ook een artikeltje. Zalig en die geur? Hemels….

Mijn favoriete reinigers zijn het, de cleansing balms van Elemis. Wat een heerlijke potten zijn dat toch, ik heb er dan ook al een flink aantal ‘versleten’ de afgelopen jaren en blijf ze zeker ook kopen. Tijdens een mooie actie van Elemis bestelde ik deze nieuwe – en volgens mij – tijdelijke variant in de geur water mint.

Geur

Laat je niet door de naam misleiden hoor, dit ruikt niet ‘muntig’ het is een zalige hele zachte subtiele geur maar oh boy wat een zaligheid. Dit sta je echt elke avond met heel veel plezier op je snuitje in te masseren. Een dotje warm maken tussen je vingers totdat het een beetje olie-achtig wordt en inmasseren maar. Je make-up smelt zo van je gezicht en je huid is heerlijk schoon en verzorgd. Genot!

Er staat trouwens dat je het niet op de ogen kunt gebruiken, ik doe dat wel – voorzichtig uiteraard – en krijg er geen last mee. Ik reinig mijn ogen eerst met een oog make-up remover en dan bij het reinigen met de balm ga ik nog voorzichtig langs mijn ogen/wimpers, gaat prima maar als je gevoelig bent wellicht de ogen apart reinigen.

Dit lees ik online;

Onze bekroonde reinigende balsem die make-up en dagelijkse onzuiverheden wegsmelt, nu in een beperkte editie, het aroma is geïnspireerd op de zee.

Til je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau met deze exclusieve versie van onze nr. 1 reinigende balsem. Geïnspireerd door de Britse kust, staat Water Mint Water erom bekend een verfrissende en verkwikkende zintuiglijke ervaring toe te voegen aan jouw dagelijkse routine.

Net als het bestverkochte origineel, heeft deze limited edition-versie dezelfde transformerende textuur die je kent en waar je van houdt voor de ultieme reinigingservaring. De 3 in 1 formule voedt als een balsem, verwijdert gemakkelijk make-up en vuil als reinigingsolie en hydrateert als reinigingsmelk. Een mix van omega-rijke duindoornolie, gouden kelp en andere zee-actieve stoffen versterkt de krachtige formule om een levendige en verjongd ogende teint te onthullen.

Waar te koop?

Deze limited edition zie ik dus echt alleen te koop bij Elemis zelf. Je betaald 56,- voor een grote pot en daar doe je echt wel maanden mee hoor. Maar wacht op een mooie kortingscode (Debbie Zwiers heeft er vaak 1 voor Elemis) of schrijf je in voor de nieuwsbrief en wacht op een mooie actie 😉 je krijgt vaak mooie kadootjes bij je bestelling en ook samples. Het is een mooie beleving en je ziet dat ze echt wel met de klant begaan zijn (dat zien we bij andere ‘winkels’ wel eens anders).

Ik blijf het een favoriet merk noemen, ik word heel blij van de producten van Elemis. Ze zijn hoogwaardig qua ingrediënten en nog best betaalbaar al zit het in het hogere segment. Aanrader dit ook weer.

Annette

7 thoughts on “Elemis

  1. Fijn review en klinkt heerlijk zou het direct willen proberen. Merk het laatste jaar (hormonen??) dat ik erg gevoelig ben voor (lekkere) geuren dan vaak minder “stressig” ben. Klopt inderdaad dat product of merkspecifieke webshops veel meer aandacht voor de klant hebben. Douglas skip ik tegenwoordig (overigens ook de fysieke winkels). Als het budget het toelaat toch maar eens kijken bij Elemis. Fijne dag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh! Die wil ik ook! Wij zijn met vakantie en ik heb een tube reinigingsbalm mee omdat ik dat wat makkelijker vond op een camping; en het is me toch stinkend dikke smurrie 😒: blij dat ik nog wat proefmonsters mee heb voor uitgebreide me-momentjes. Deze van Elemis ga ik onthouden!
    Succes met inpakken en je laatste week!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s