Comfort zone

Comfort Zone – Hydramemory Cream Gel

Nadat ik al eerder een nachtcreme van het merk Comfort Zone had getest (en goedgekeurd 😉) – lees hier, was nu de 24-uurs crème aan de beurt. Deze komt uit de beautybox van LookFantastic van een paar maanden geleden.

Wat is het?

Dit lees ik online; De Comfort Zone Hydramemory 24H Cream houdt het vochtgehalte van de huid op peil. De huid is zichtbaar voller, beter gehydrateerd en voelt de hele dag zacht en soepel aan. De ultralichte ‘sorbet’-textuur lest onmiddellijk de dorst van de huid en geeft een fris gevoel.

Kenmerken

  • Langdurige hydratatie
  • Zachte en soepele huid
  • Geeft een fris gevoel

Vrij van siliconen, parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleuren, SLS/SLES en Microplastics.

Het product is Vegan

Wat vond ik ervan?

Zalig, het is echt een heerlijke crème. Het heeft een subtiele frisse geur, de geur is fijner dan die van de nachtcreme die vond ik wat overheersend ruiken. Het is inderdaad zoals ik lees dat het de huid een fris gevoel geeft en voor goede hydratatie zorgt.

Ik heb deze crème overdag gebruikt, ik kan me voorstellen dat deze in de warme(re) zomermaanden heel lekker is. De structuur zit echt een beetje tussen een gel en een crème in. Je hebt er weinig van nodig hij smeert makkelijk uit en wordt goed opgenomen door de huid.

Het zou de volgende resultaten moeten geven; Na 24 uur is het hydratatieniveau met +/- 15% toegenomen en het vochtverlies met +/- 17% afgenomen. Tjsa, leuke ‘claim’ maar ik kan dit natuurlijk niet testen zelf. Wel voelt de huid echt goed aan en huid hij mijn huid soepel gedurende de dag.

Wat zit erin?

Gecertificeerde fair trade moringa olie: Dit zou de huid zuiveren.

Macro hyaluronzuur: Kan tot 1.000 keer zijn eigen gewicht in water dragen, waardoor de huid wordt gehydrateerd en beschermd.

Een blend van natuurlijke extracten (appel, linzen, watermeloen)

De crème is geschikt voor alle huidtypes, en met name zeer geschikt voor de droge huid.

Ik lees ook dat het een zeer eco-friendly product is wat duurzaam is gemaakt.

Waar te koop en wat kost het?

Bij – uiteraard – Lookfantastic, maar ook andere aanbieders als bol.com of careforskin. Een fullsize pot van 60ml kost rond de € 60,-. Dat is een prima prijs wat mij betreft en zeker een aanrader als je een ‘dorstige’ huid hebt. Het proberen zeker waard.

Wie heeft dit tubetje ook getest en wat vonden jullie ervan?

Annette

2 thoughts on “Comfort zone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s