Weekoverzicht

Weekoverzicht #209

Ik heb weinig te melden over de afgelopen week. Het was een beetje kabbelend weekje zonder enige bijzonderheden.

Gewerkt

Op het werk was het eigenlijk ook nog wat saai. Komende week verwacht ik de meeste mensen terug van vakantie en hebben we een BBQ in het vooruitzicht. Wat vinden jullie trouwens van mijn charmante veiligheidsschoenen 😊 Als ik de fabriek in ga moet ik deze aan, met anti-slip en stalen neus.

Gegeten

We hadden deze week weer een box van Hello Fresh. We aten nasi goreng met kip, Tabouleh met kipshoarma en het derde gerecht was vegetarisch (pasta). Voor de komende weken staat de box weer even on hold. Ik heb het wel weer even gezien en ik ga over 2,5 week met vakantie dus de komende weken maar even zelf bedenken.

Rozen

Omdat de bloemenkraam van de markt met vakantie was had ik dus rozen bij de AH meegenomen. Die zijn meestal van goede kwaliteit maar deze hadden er duidelijk geen zin in. De witten kwamen wel open maar de roze roosjes lieten na twee dagen al hun kopjes hangen. Gelukkig kon ik zaterdag gewoon weer op de markt terecht.

Outfits

Maandag droeg ik de jumpsuit van de Action. Blijft een leuk pak maar onhandig met naar het toilet gaan.  Dinsdag de travelstof broek van Nikkie met mijn blauwe poloshirt. Mijn gekleurde broek mocht ook nog een keer van stal. Denk wel het laatste seizoen de stof wordt toch wel wat fletsig nu. Spijkerbroek met wit t-shirt en geel vestje, simpel maar leuke combi vind ik zelf.

Weekend

Vrijdag ging ik even shoppen bij Hip & Go. Ze hadden sale en alle items waren 15 euro. Ik heb 2 leuke broeken gevonden. Vrijdagavond ging ik uit eten bij de Griek. Zalig gyrosschotel genomen, kan ik vast een beetje in Griekse sferen komen 😊.

Zaterdag ging ik naar de markt. De meeste kramen waren weer terug dus fijn bloemen gehaald, kaas en een pondje drop 😉.

Ook las ik weer een boek uit. Dit was een Noorse thriller, vond hem wel aardig maar niet heel spannend of een echte page-turner.

Ook sinds lange tijd maar weer eens gaan wandelen op de hei. Was echt wel wat weken geleden. Ben van plan het weer op te pakken zodat ik ook in het weekend weer genoeg beweging krijg.

Hoe was jullie week? Komende week wordt het toch weer behoorlijk warm. Ik wens jullie een mooie week.

Annette

4 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Leuk die schoenen maar een printje moet toch kunnen:-) Overigens wel goed dat ze letten op veiligheid. Beetje aangerommeld en bij mijn moeder overal tochtstrips, radiatorfolie aangebracht. Inductiekookplaatje voor haar gekocht. Wordt weer vochtig warm deze week. Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s