Weekoverzicht

Weekoverzicht #207

Augustus is van start en we hebben nog steeds mooi weer. Van mij mag de temperatuur wel iets omlaag maar ik geloof niet dat dat de komende week gaat gebeuren πŸ˜‰ hoe ik de afgelopen week doorbracht? Je leest het nu.

Gewerkt

Nog steeds erg stil op het werk met veel vakantiegangers. Ik heb mijn achterstallige klusjes ook wel gedaan nu en vind de dagen toch wel lang duren. Gelukkig komt einde van de week mijn collega weer terug dat is toch net even wat gezelliger.

Gegeten

Ik had geen box deze week. Donderdag had ik uitgeroepen tot kliekjesdag. Ik had nog een restje soep van de dag ervoor (lekker verse kippensoep had ik gemaakt) ik had nog een bamischijf in de vriezer liggen dus die ging op een broodje en er was nog een restje yoghurt ijs. Prima combinatie haha.

Sporten

Het sporten ging ook lekker, ondanks het warme weer. Hoe het de komende week gaat als het echt weer rond de 30+ graden wordt kan ik niet inschatten. Ik sport in mijn slaapkamer en die is best warm. De zon staat er alleen in de ochtend op maar omdat het nu al zo lang warm is trekt de warmte er ook niet goed uit.

Outfits

Ik had een zijden blousjes week 😊 Op maandag een roze blouse die ik vorig najaar bij de Zara kocht. Op dinsdag de stippenbroek van de Hema (die overigens wel vaal wordt daar baal ik wel een beetje van) toch niet helemaal top kwaliteit dus. Op woensdag had ik een wit t-shirt aan en geen idee meer met wat haha heb alleen een foto van de bovenkant. Donderdag mijn Primark set – toch echt wel een topper en dat voor zo’n 15 euro, echt al veel aangehad. Broek was geloof ik 12 euro en het tshirt iets van 3 of zo. Vrijdag weer een β€˜zijden’ blousje, deze is van de Primark en die heb ik al een paar jaar, blijft ook echt heel mooi, wassen, drogen en hup weer aan, je hoeft hem niet te strijken of niets.

Armband

Via Instagram kwam ik op een leuke site terecht met armbandjes en kocht ik deze leukerd. Hij is van leer met 4 β€˜studs’ in het roze thema, het Pink Ribbon, een lotusbloem, een boedha afbeelding en iemand die naar een zonsopgang kijkt, echt heel leuk. De keuze was nog moeilijk want ze hadden zoveel leuke om wat simpeler met maar 1 afbeelding erop of met een RVS dingetje.

Weekend

Vrijdag ben ik naar Amersfoort gereden toen ik klaar was met het huishouden. Op zaterdag naar The Style outlets gegaan (Halfweg, Haarlem), ik was daar 1x eerder geweest toen het net open was en vond het toen niet heel bijzonder dus ik was benieuwd of er nu wat meer te beleven viel.

Ik was er al vroeg zo rond kwart voor 11 (was eerst even naar de markt geweest uiteraard πŸ˜‰) maar er liep geen kip. Ik vond het wel wat leuker dan de vorige keer dat ik er was maar Bataviastad heeft toch echt meer winkels en meer afwisseling. Maar ik was er even uit en dat was prima, niets gekocht overigens.

De bloemen kwamen deze week dus bij de AH vandaan. Ik nam anjers mee vond niet echt dat ze wat bijzonders hadden staan. Verder lekker in de tuin gezeten en lekker veel gelezen.

Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Leuke afwisselende week had je, en nee het wordt niet koeler deze week alleen warmer:-) Zaterdag naar The Mall of the Netherlands geweest maar het was zo druk dat we niet meer in de parkeergarage konden nog 20 minuten gewacht maar schoot niet op. Toen maar even Leiden ingegaan maar ook daar (veel) te druk. Schrijf sinds zo’n half jaar ingezonden brieven naar de krant(en) en was trots dat er een paar geplaatst werden. Ook een paar keer in Amsterdamse Outlet geweest maar het is daar volgens mij nooit erg druk. Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Mijn week was wel druk qua werk, neem wat werkzaamheden van andere afdeling over wegens onderbezetting daar. Dus tijd gaat snel. Bataviastad vind ik ook wat gevarieerder. Maar is 1.15 uur rijden voor mij, en Style Outlets maar half uurtje, dus toch favoriet. Ook al vanwege de Cosmetics Company Outlet hier, vaste klant πŸ™‚

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s