Weekoverzicht

Weekoverzicht #205

Heet, heter, heetst ๐Ÿ˜Š dat was het deze week. Ik ben eindelijk pijnvrij en at heerlijk veel ijsjes. Lees je mee?

Gewerkt

Op het werk ging het niet echt lekker. Ik merk dat mensen ontevreden zijn en daardoor is er een nare sfeer. Ik heb het dan met name over onze productieafdeling. Er wordt natuurlijk erg aan mensen getrokken en men stookt elkaar op en daardoor is er een bijna vijandige sfeer naar het management. Niet zo leuk maar ook weinig wat we kunnen doen helaas.

Gegeten

Lekker veel ijsjes ๐Ÿ˜Š het was er wel weer voor. Ik had niets meer in de vriezer maar vond toen toch nog een heel oud meloen ijsje, we hadden ook nog een bak met wat Hertog Jan ijs en later in de week had ik een doos van die mini magnum achtige ijsjes gekocht. Op donderdagavond ging ik gezellig met Isabelle uit eten.

Rugpijn

Na de dry-needling van vorige week had ik wel wat verlichting maar nog niet genoeg. Dinsdag einde van de dag dus nog maar een keer naar de fysiotherapeut. Deze heeft mijn rug op meerdere plekken gekraakt. Het was natuurlijk bloedheet die dag maar ik hield me kranig. De dagen erna ging het echt beter en sinds het weekend ben ik zo goed als pijnvrij. Hiephiep eindelijk na 3 weken.

Taart

We hadden taart op het werk want een collega was 12,5 jaar indienst. Lekker!

Outfits

Op maandag droeg ik een gele โ€˜flodderbroekโ€™ die ik voor een paar euro bij de Zara had gekocht. Ideaal kon je ook zo op maat knippen aan de onderkant (hij was behoorlijk lang). Dinsdag de jumpsuit van de Action aangedaan. Eigenlijk niet ideaal voor kantoor want als je moet plassen moet dat hele pak uit haha. Donderdag droeg ik de Primark broek met het zalmroze tshirtje en ook deze week een witte Jeans met lichtblauwe polo.

Prijs

De prijzen van de vriendenloterij kwamen al binnen en het boek heb ik dit weekend gelijk helemaal gelezen. Wat een steengoede thriller zeg! Ik zal er een review over schrijven binnenkort.

Weekend

Verder deed ik eigenlijk bijzonder weinig. Ik heb vrijdagochtend het huis gesopt en ben daarna even bij mijn ouders koffie gaan drinken op de camping in Ermelo.

Zaterdagochtend naar de markt en wat boodschapjes en dat was het wel. Heerlijk in de tuin gezeten en dus een heel boek gelezen.

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Fijn dat je rugpijn over is dan voelt alles beter:-) Taart ziet er lekker uit en kleurt mooi bij het schoteltje;-) Afgelopen week mijn moeder weer geholpen en flink boos geworden op de webshop van de Bijenkorf. Had 2 overtrekken besteld en betaald kwam er donderdag een doos met een Missoni badmat geen pakbon, geen overtrekken. Geen sorry maar een ‘jammer’ ik mag de boel terugsturen en binnen 15 werkdagen krijg ik mijn geld terug?? Vond ik toch een beetje te omgekeerde wereld en toen ik dat zei werd er gewoon opgehangen…merk sowieso wel dat mensen steeds ‘kortere lontjes’ lijken te krijgen. Maar goed nieuwe week nieuwe kansen! Leuk dat blauwe poloachtige shirt, heb daar een nieuwe bril op? Fijne week gelukkig niet meer zo bloedheet.

    Geliked door 1 persoon

  2. Fijn dat het met je rug beter gaat. Ik weet nog wel dat de chiropractor altijd flink kracht moest gebruiken om mij te kraken. Ik denk dat mijn verharde spieren de boel op slot hielden. Balen op je werk zo een sfeer, nee, lijkt mij niet leuk. Dat boek zet ik alvast op mijn lijstje, ik ben nu bezig met een boek van Judith Visser en bijna uit. Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s