Boekreview

Het resort – Phoebe Morgan

Onlangs las ik het boek het resort van Phoebe Morgan, een thriller over vier vriendinnen die op een resort in Botswana zijn om een feestje te vieren, of toch niet?

Samenvatting

Vier vriendinnen hebben elkaar jaren niet gezien. Felicity koos voor de liefde en is naar de Verenigde Staten verhuisd. Grace is introvert en komt bijna niet meer buiten. Alice is lerares, maar kan de eindjes nauwelijks aan elkaar knopen. Hannah is net moeder geworden en lijdt aan chronisch slaapgebrek.

Felicity besluit hun vriendschap nieuw leven in te blazen tijdens een droomtrip naar Botswana. Als ze aankomen bij hun luxeresort in de wildernis om de verjaardag van Felicity te vieren, overspoelt hen een gevoel van onbehagen. Ze hebben geen bereik en zijn afgezonderd van alles en iedereen. Wat ze niet weten, is dat de jacht nu pas begint… En zij zijn de prooi.

Mijn mening:

Ik heb echt wel lekker gelezen in dit boek, de spanning wordt goed opgebouwd al vind ik dames wel wat naief zoals ze op het vliegtuig stappen naar Botswana of all places, hahaha dan zou je je toch iets meer inlezen of voorbereiden, maar misschien is dat omdat ik een bange-poepert ben en toch niets aan het toeval over zou laten.

Het einde vond ik wat minder sterk maar zeker een fijn boek waar je menig uurtje in kunt lezen. Als je het boek overweegt aan te schaffen deel ik graag deze affiliate link met je;

Klik hier om te kopen

Dit boek las ik al voor mijn vakantie naar Kroatie. Daar las ik ook weer 4 boeken weg. Ik zorg in elk geval dat de ereader altijd lekker gevuld is zodat ik de keuze heb.

Wat lees jij op dit moment?

Annette

4 thoughts on “Boekreview

 1. Lijkt mij wel spannend. Ik lees nu mijn achterstallige 3 Linda’s (toch niet meer zo actueel dan wanneer je ze direct leest) heb het ook maar direct opgezegd. Verder lees ik Wild vlees van Rudy Morren, nog maar 5 bladzijden gelezen maar lijkt wel prettig om door te lezen. Fijn weekend vast!

  Geliked door 1 persoon

 2. Klinkt als een spannend boek. Als ik zo een reis plan wil ik ook precies weten wat en hoe in een ander land. Ik heb net Trip van Judith Visser gelezen (heel akelige passages over honden gevechten, die heb ik geskipt) en nu ben ik bezig met “De Puzzelaar” van Marit Vanstrom .

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik ben altijd een held op sokken als het om een vreemde omgeving gaat 🙂 ook al ga ik tegenwoordig al jaren alleen op vakantie ik wil wel precies weten hoe/wat dit zou mij niet snel gebeuren (denk ik). Dierenleed in boeken vind ik ook heftig net als dat ik er slecht tegen kan als er iets met kinderen gebeurd….kan ik ook met moeite lezen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s