Opgemaakt

Beauty empties juni 2022

De zomer is van start en ik laat je zien wat er allemaal op ging in de maand juni 2022. Een paar mooie producten maar ook weer een paar die ik niet zou aanraden. Ging er bij jou nog iets op wat de moeite waard was?

Annette

Revitaltrax collageen – klik hier

Nikkie mascara – Klik hier

5 thoughts on “Opgemaakt

  1. Volgens mij bestaat die blauwe fles bodylotion niet meer. Had Ed gevraagd ‘m mee te nemen maar volgens de verkoopster bij de DM was hij uit het assortiment. Ik maakt 2 mini flesjes van Molton Brown douchegel op maar vond deze beide niet zo lekker; tobacco en eucalyptus. Verder een body lotion spray van eigen merk Kruidvat Aloë Vera lekker en doet niet onder voor the real thing (is volgens mij met komkommer) van Vaseline. Fijn weekend vast!

    Geliked door 1 persoon

  2. Fijn dat dat masker zo snel indroogde, vaak moet je een kwartier tot een half uur wachten tot die hard wordt. Benieuwd naar de geur van de Comfortzone (zeg ik dat goed?)

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik ook hoor, maar ik snap wel wat je bedoelt met een zachte crème geur, ik zeg dat ook regelmatig. Het is echt zo een geur wat je verwacht van een crème, zonder bijzondere toevoegen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s