Weekoverzicht

Weekoverzicht #202

We mochten weer aan het werk na 2 weken vakantie. Nooit leuk natuurlijk maar het hoort er nu eenmaal bij. Ik ging dus met frisse tegenzin weer aan de slag 😊 en vertel je meer over mijn week.

Gewerkt

Die inbox als je terugkomt van vakantie. Vreselijk toch?! Mijn mede-werkenden zullen dit ongetwijfeld wel herkennen. Ik moet zeggen het viel me enigszins mee en een hoop was meer informatief dus na snel even doorlezen weg ermee haha. Op woensdag had ik het allemaal voor mijn gevoel weer onder controle. Fijn zo’n thuiswerkdag dan kun je echt ook even meters maken.

Gegeten

We hadden een Hello Fresh box deze week. De drie maaltijden waren op maandag het Turkse brood met Gyros. Op dinsdag maakte Timo de Noedels met kip end us bleef voor woensdag de rijst met Teryaki balletjes over. Lekker gegeten wel!

Rugpijn

Ik was weer lekker ook gestart met sporten. De benen hadden echt wel genoeg gedaan in de vakantie maar het was verder natuurlijk allemaal niet heel actief en toch ook wel veel gezeten dus huppakee weer in de sport modus. Woensdag erge rugpijn (lage rug) niet door het sporten maar ik vermoed dat ik weer eens overdwars in bed had gelegen of toch een verkeerde beweging gemaakt?😊. Rustig aan gedaan en dus helaas deze week niet mijn 3x sporten gehaald. Als de rug het weer toe laat pakken we het weer op, wil zeker niets forceren ook.

Controle

Op dinsdag moest ik me aan het einde van de dag melden in het ziekenhuis. Het was inmiddels een half jaar geleden dat de huidkanker was weggehaald dus kreeg ik een algehele check! Met een zaklamp ben ik helemaal nagekeken van de voetzolen (ja echt) tot gegraai in mijn haar op de kruin 😊 geen plekjes meer gevonden en hoef dus ook niet meer terug. Uiteraard wel het advise om mezelf regelmatig te blijven checken en lekker van de zon te genieten maar wel lekker smeren (SPF 30). Dat zal ik ook zeker doen en smeren doe ik altijd trouw dus dat gaat goedkomen!

Nagelstudio

Vrijdagochtend was de rug nog steeds stram en pijnlijk maar ik ging toch naar mijn afspraak bij de nagelstudio. Weer netjes kort en opgevuld dus weer netjes voor de komende weken. Verder deed ik vrijdag niet veel. Normaal sop ik het huis en stofzuig en dweil ik de boel. Het werd een snel lapje door de keuken, badkamer en toiletten en de stofzuiger alleen op de benedenverdieping het ging voor geen meter door die rug. Nou ja, dat stof blijft wel liggen niet waar haha dat ligt er komende week ook nog wel.

Outfits

Op maandag de travelstof broek van Nikkie met een haltertop en een vestje van Melting (Sting). Op dinsdag een jeans met het gebreide vestje van de markt. Woensdag de broek en tshirt van de Primark. Donderdag de rode travelstof broek wederom van Nikkie met een hemdje en een offshoulder truitje van de Zara. Vrijdag weer de jeans met het witte knitwear truitje van Norah.

Weekend

Helaas was mijn rug nog steeds niet heel best dus weer vroeg wakker ook. Het ging wel ietsje beter dus even naar de markt geweest en bloemen en fruit gehaald. In de middag heel voorzichtig een work-out gedaan om te kijken of dat een beetje ging, voorzichtig wat oefeningen gedaan maar vooral niets forceren dus.

Op zondag ging ik met een vriend naar de World Press foto tentoonstelling.

Hoe was jullie week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Vervelend van je rug hoop dat het inmiddels al iets beter is. Ed kwam donderdag weer terug uit Frankrijk met een stapel was. Rest van de week + weekend in Amsterdam daar schoongemaakt en gekookt en boodschappen gedaan. Vandaag komt er iemand van maatschappelijk werk om te kijken of er wat eerder professionele hulp kan komen. Goed dat ze je zo zorgvuldig nakijken in het ziekenhuis hopelijk blijft alles weg. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Aiii vervelend zeg, je rug! Dat beperkt je hele doen en laten. Enne, groot gelijk voor wat betreft dat stofzuigen. Je hebt het nog niet gedaan, of er ligt alweer nieuw stof. Kansloos gewoon toch ?! πŸ˜‰
  Fijne week weer, xx

  Geliked door 1 persoon

 3. Fijn dat er geen nieuwe plekjes bij zijn gekomen, dat is altijd wel spannend… Rugpijn..pfff.. de laatste tijd is het bij mij weer verslechtert. Al heb ik goede hoop dat het ooit beter zal gaan. In beweging blijven is goed, en op zijn tijd je rust pakken. En vooral stress uit de weg gaan, dat is vaak de trigger heb ik gemerkt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s