Unboxing

Monsterbox Juni 2022

Tijdens mijn vakantie kwam er weer een nieuwe monsterbox editie uit. Ik koos voor de variant met koffie. Ik had gehoopt op wat meer nespresso cupjes (omdat dat in de omschrijving stond) maar daar zaten er slechts 2 van in, wel ook nog 2 andere koffie varianten. Kijk je mee wat er nog meer in de box zat?

Annette

6 thoughts on “Unboxing

 1. Handig die bouillonblokjes van Maggi fijn dat ze hier nu ook zijn ik kocht ze meestal in Frankrijk. Heb de box dit keer niet gekocht maar had de inhoud ook al bij Babs gezien. Die ijskoffie doet mij denken aan vakanties in Griekenland jaaaaaaaaren (35) geleden. Dat drinken ze daar veel in de zomer en toen je het hier nog helemaal niet zag kocht ik daar ook zo’n shakebaker. Vond het wel lekker vroeger benieuwd of het nog hetzelfde zou smaken. Leuke jurk (of is het een T-shirt) heb je aan. Fijne woensdag.

  Geliked door 1 persoon

  • Het is een jurkje van de Action 😁 al een paar jaar oud maar heel fijn stofje, wassen in de droger en weer aanschieten 😁. Ik heb de vanille koffie meegenomen naar het werk die is wel oke. De ijskoffie ga ik denk ik vandaag proberen

   Like

 2. Ik heb de box ook en de ijskoffie is al opgegaan, ik vond hem lekker. Wel wat suiker erbij gedaan, mocht van mij wat zoeter zijn. De limonade vond ik niet lekker en het scheermesje viel mij tegen. Vaak vind ik die merkmesjes echt top maar deze was in no-time bot.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s