Oskia

Renaissance Cleansing Gel

Maar liefst twee tubes had ik van deze Cleansing Gel. Al een tijd geleden opgemaakt maar nu toch echt tijd voor de review. Ik loop een beetje achter met alle reviews (ahum) maar ik neem aan dat mensen het nog steeds fijn vinden om een review als naslagwerk te hebben. En onlangs had ik dit product weer in de lookfantastic box dus daar komt hij dan.

Dubbele dosis

Twee tubes dus, er zat er 1 in de adventskalender van Lookfantastic en een paar maanden ervoor had er ook een tube in de maandelijkse beautybox gezeten. Prima wat mij betreft want een reiniger gebruik ik elke dag dus het komt wel op. Ook is Oskia een mooi merk en behoorlijk aan de prijs. Echt een meer high-end merk dus.

Over het product:

Het is niet schuimende reiniger die ik – in mijn geval – onder de douche heb gebruikt. Ik vind dan tubes of pomp verpakkingen het meest handig omdat er dan geen water bij het product kan komen. Reinig ik mijn huid aan de wastafel dan doe ik dat met een lekkere reinigingsbalm bijvoorbeeld die van Elemis (klik hier voor de review) zo’n balm kan niet mee onder de douche dan wordt het nat en is je product binnen no-time slecht/schimmel onderhevig, niet doen dus.

De reiniger zit vol met vitamines C en E en fruit enzymen. Het is een oranje-achtige gel (die transformeert in een olie) die op een zachte maar effectieve manier je make-up verwijdert, zorgt voor een diepe reiniging van de poriën en dode huidcellen verwijdert, zonder daarbij te irriteren of de huidbarrière te beschadigen.

De reiniger is geschikt voor alle huidtypes en vrij van alle ‘nasties’ noem ik ze maar even. Een heel clean product.

Mijn huid voelt na gebruik heerlijk verzorgd aan en inderdaad een beetje olieachtig maar niet op een vette manier, gewoon alsof je net een lekkere crème hebt gebruikt.

Over het merk:

Ik schreef al eens eerder over een product uit de renaissance lijn – namelijk het masker – Klik hier en in dat artikel kun je ook meer over het Merk zelf lezen. Het is een Engels merk die dus alles lokaal produceert, dat verklaart ook wel een beetje het hoge(re) prijskaartje. Ook heb ik de Bedtime booster van dit merk gehad – Klik hier om te lezen.

Mening:

Ja hoor, prima in orde. Niet zo lekker als de Japanfusion waar ik eerder over schreef (klik hier) maar die is helaas heel lastig te verkrijgen. Dit product is gewoon te koop bij onder ander Lookfantastic dus. Je betaalt € 40,- ongeveer voor een fullsize tube. De geur vind ik minder lekker maar ook niet al te storend. Wat mij betreft mag die geur er helemaal uit. Als het neutraal zou ruiken zou ik het zeker opnieuw kopen. Dat is eigenlijk het enige minpuntje dat ik kan bedenken. Fijn product en ik heb het met plezier gebruikt.

Annette

5 thoughts on “Oskia

  1. Klinkt als een fijn product en het is inderdaad altijd fijn om je reviews te lezen. En dat je “achter” loopt daar merken wij als lezers toch niks van:-) Ik zou graag weer eens iets in de UK bestellen maar heb mij nog niet goed verdiept in BTW, douane etc. Heb jij de Fresh kit nog besteld? Fijne woensdag.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Oskia | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s