Weekoverzicht

Weekoverzicht #192

Ik was toch een beetje nijdig deze week. Vooral op het weer. Werd er bloed chagerijnig van 😊maar we gaan de goede kant weer op, ik deed mijn ‘doktorsjas’ weer aan en kocht een heleboel lekkers voor de ‘snackkast’.

Werken

Het werken ging weer prima. Hoorde vrijdag wel dat de collega waar ik dinsdag de hele dag mee op de kamer had gezeten Corona had maar ik heb getest, niets en ook geen klachten tot op heden dus fingers crossed. Op donderdag ging ik in mijn doctoren outfit weer even de fabrieksvloer over en maakte ik een handboek af waar ik al weken aan het werken was. Nu mag het management team er nog even naar kijken en dan hopelijk is het klaar.

Gegeten

Ik had geen box deze week en komende week ook niet. Was er wel weer even klaar mee. We aten lekker Hachee met gekookte aardappelen, Andijvie stamppot en Isabelle maakte Linguini met spinazie.

Outfits

Ik deed mijn lila vest aan op maandag. Ik kocht deze bij de Vero Moda maar de kwaliteit is niet zo goed. Hij pilt al aardig helaas. Dinsdag droeg ik de felroze travelblouse met daarover heen een jeanshemd en een donkerblauwe broek. Op woensdag werkte ik weer thuis dus werd het trui met spijkerbroek en diezelfde spijkerbroek mocht op donderdag nog een keer met de aqua trui – was er wel weer voor, wat een storm was er ook weer die dag en een bak regen niet normaal.

Paaschocolade

De paaschocolade kwam binnen op kantoor die we hebben besteld voor het personeel. We hebben gekozen voor Vegan chocolade omdat het wel bij onze nieuwe slogan van het bedrijf past. To Unite and Delight the world with planet-positive food 😉. Ik ga ze van de week uitdelen aan iedereen en uiteraard even proeven. Ben vooral benieuwd naar de kers met rode peper…

Weekend

Vrijdag ging ik even naar Amersfoort, het was droog dus ik wilde er wel even lekker op uit. Volgens mij had ik het de vorige keer al gezegd maar er staat daar zo veel leeg in de winkelstraat eigenlijk echt niet meer zo leuk op het moment (was ik even vergeten). Wel even langs de candyshop waar ze altijd veel partijen verkopen voor 1 euro of minder. Voorlopig weer genoeg koek en snoep in huis voor de komende weken.

Bij Zeeman nam ik 2 witte t-shirts bezig. Deze draag ik in de winter altijd met lange mouwen onder mijn kleding en in het voorjaar met korte mouwen 😊.

Zaterdag bloemen gehaald maar kijk even naar die ranonkels van afgelopen week echt een enorme oranje wolk ze kwamen prachtig open en heb er de hele week van kunnen genieten. Ik haalde ook nieuwe kaas want die was schoon opgepeuzeld. Na het boodschappen doen met de nieuwe Allerhande en een bakkie koffie op de bank.

Op zondag met een vriend naar het stand voor een visje!

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ja echt het weer wordt beter maar er komt ook weer Saharazand…..wij zouden de badkamer oppimpen, klusjesman komt vandaag en hadden nieuwe wastafel en spiegel besteld. Vrijdag stond er een pallet met 400 kilo aan tegels, badkuip etc. voor de deur. Verkeerde levering maar de transporteur vertikte het de boel mee terug te nemen…..Vrijdagmiddag 17.00 uur niemand meer bereikbaar. Dus nu kijken of het weggehaald kan worden én of we een wastafel en spiegel kunnen regelen want de klusjesman heeft de komende 6 weken geen tijd. M’n broer had de oude wel al weggehaald en naar de stort gebracht vrijdag. Ben ook wel toe aan zo’n doos chocolade:-) Heb overigens eens zo’n doos recent naar een vriendin gestuurd (bedrijf in Hoogeveen) en zij vond ze heerlijk. Fijne week Annette.!

  Geliked door 1 persoon

 2. Lekker weekje weer Annette, en die stash aan lekkere dingen (inclusief je paaschocolade) ziet er veelbelovend uit ! Krijg spontaan trek in Langetjes van Verkade, pure nostalgie, ik ga ze van de week halen bij de Appie 😉 xx

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik werd ook niet heel erg blij van het weer deze week. Helemaal omdat ik er toch echt uit moet met Champie maar die was er zelfs klaar mee op een gegeven moment 😂

  Lekker weekje weer! Viel mij van de week ook al op hoeveel leegstand er bij winkels is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een heerlijke chocolade! (ik dacht eerst dat het Nespresso cups waren). Blij dat het deze week beter weer gaat worden, ben die nattigheid ook goed zat. Die ranonkels zijn echt prachtig!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s