Unboxing

Monsterbox Maart 2022

Er is weer een nieuwe editie van de monsterbox te bestellen. Het boodschappenpakket kost je 14,95 en dat is inclusief verzenden. De box zit weer mooi vol en ik laat je zien wat er allemaal in zit. Mijn bureaulade op het werk zal weer goed gevuld zijn voorlopig met al dat lekkers. Ik neem namelijk de koekjes, repen etc altijd mee naar het werk zodat ik daar ook een fijn voorraadje heb.

Wat lijkt jou lekker dat in deze box zit?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Zelf niet gekocht maar weer cadeau gegeven aan een paar mensen. Die toastjes met Italiaanse kruiden lijken mij wel lekker om ergens in te dippen. Wel veel lekkere dingen dit keer:-) Fijne woensdag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Mooie box en beter zonder al die limonade, die drinken wij ook niet. Ik alleen oploslimonade. Qua bedrag spotgoedkoop die box, de scheermesjes alleen al zijn duurder. Lekker veel te snoepen, ik ging weer watertanden ( bijna kwijlen) van die drop, haha!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s