REN

Evercalm Gentle Cleansing Milk

Ik doe er nog eentje uit de Caroline Hirons kit. Maar wel een die voor ons gemakkelijk te koop is, dat is ook wel een keer leuk. Ik heb onlangs deze reiniger opgemaakt dus tijd voor een review.

Over het product

Evercalm Gentle Cleansing Milk van REN is een milde maar effectieve reinigingsmelk die effectief make-up en vuil van het gezicht verwijdert dat niet kan worden verwijderd met een gewone make-up remover. Deze reinigingsmelk minimaliseert irritatie en roodheid en maakt de huid schoon, zacht en vrij van vuil. REN Evercalm Gentle Cleansing Milk is vrij van parabenen, sulfaten, kleurstoffen en is daarom bijzonder goed geschikt voor de gevoelige en kwetsbare huid, die snel rood of geïrriteerd is.

Geschiktheid

Eigenlijk is deze reiniger geschikt voor alle huidtypes want als ik het lijstje nakijk zie ik; Vette huid, Combinatie huid, Normale huid, Gevoelige huid, Droge huid.

Ideaal deze fles om mee te nemen onder de douche want hij heeft een luchtdichte verpakking waarbij de bodem langzaam omhoog komt naarmate het product wordt gebruikt. Ideaal want zo pomp je hem helemaal schoon leeg. Ik houd van dit soort verpakkingen.

Natuurlijk

Het product zelf vind ik eigenlijk vrij ‘basic’ maar dat is zeker niet negatief bedoeld. Het heeft geen  kleurstoffen is Parabeenvrij, Siliconenvrij en Sulfaatvrij. De geur is heel neutraal ook en je gezicht wordt lekker schoon zonder dat het trekkerig aan gaat voelen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ik zie weer een groot prijsverschil als je even met google aan de slag gaat. De normale prijs ligt rond de EUR 26,- wat op zich prima is maar ik zie uitschieters naar 15,- en zelfs naar rond de 10,- dus zeker het rondkijken even waard.

Echt wel een prima reiniger, wat ik zei eigenlijk heel basic maar doet wat het moet doen en dat is voor de mensen met een gevoelige huid wellicht wel heel fijn. Een echt no-nonsens product dit. Ik heb wel eens eerder producten van REN op mijn blog gereviewed – klik hier.

Heb jij wel eens iets van dit merk gehad?

Annette

4 thoughts on “REN

 1. Lijkt mij een fijn product en basic hoeft natuurlijk absoluut niet “slecht” te zijn. Als het maar doet wat je ervan verwacht. Vooral het feit dat je het gewoon in de douche kunt laten staan spreekt mij erg aan:-) Ik heb n.a.v. één van jouw reviews over dit merk ooit eens een setje met mini’s gekocht (Give it a glow). Kocht ik voor een vakantie maar heb ik uiteindelijk vorig jaar in onze verhuistijd opgemaakt. Fijne producten. Fijne dag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja, dit soort verpakkingen zijn ideaal! Ren ken ik alleen van naam, en reviews die ik erover gelezen heb waren volgens mij altijd wel positief. Wat een prijsverschillen, ik merk het ook als ik de prijzen op zoek. Wel altijd letten op verzendkosten maar toch vreemd hoe ver die uiteen lopen!

  Geliked door 1 persoon

  • Als ik iets bestel heb ik soms wel 3 winkels open en dan inderdaad kijken waar ik het goedkoopste uit ben 😂 blijf toch een knieperd 😁 soms zit ik dan wel dat ik niet alles bij 1 kan bestellen omdat de een dan wel een bepaald merk heeft en een andere niet, en samples vind ik leuk dus daar let ik ook een beetje op maar prijs is doorslaggevend 👍🏻

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s