Ren Skincare

Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream

Het is weer een mondvol de naam van deze crème 😊. Ik heb hem voor je uitgetest en vertel je er graag meer over in de review van deze week.

Over het merk:

Ren is een zogeheten ‘clean’ beauty merk. Ik neem dat altijd met een korreltje zout maar ze zijn wel actief om hun plastic afval te reduceren en voor goede ingrediënten in hun producten te zorgen. Dit lees ik o.a. online;

Wat er op je lichaam gebeurt, is de sleutel. We kiezen alleen bio-actieve stoffen die de gezondheid van de huid ten goede komen, en ingrediënten die de werkzaamheid van de formule beschermen en het gebruik ervan aangenaam maken. Het resultaat? Schone, veilige huidverzorging, zonder gifstoffen, geen agressieve of controversiële chemicaliën en geen potentiële irriterende stoffen – ooit.

Het doel: geen afval meer. 100% recyclebare verpakkingen, hervulbare oplossingen, flessen met teruggewonnen oceaanplastic – we werken aan een afvalvrije toekomst. En om het huidige afvalprobleem aan te pakken, hebben we actie ondernomen. Met wereldwijde activistische partner Surfrider ruimen we nu wereldwijd stranden en oceanen op.

Wat is het:

Deze nachtcrème zou ervoor moeten zorgen dat donkere (ik neem aan dat ze pigmentvlekjes bedoelen) plekken verminderen. Samengesteld van 94% natuurlijk afgeleide ingrediënten, de fluweelzachte crème doet zijn werk terwijl je slaapt, als de huid het meest ontvankelijk is voor reparatie en regeneratie.

De avondmoisturizer voor de huid laat de verhelderende krachten van REN’s gepatenteerde ingekapselde algencomplex los en richt zich nauwkeurig alleen op abnormaal pigment in de huid en pakt dit aan. Dit in tegenstelling tot de traditionele behandelingen van donkere vlekken, die gebruikmaken van agressieve bleekstoffen om algemene melanineproducten aan te pakken. Combineer het complex, afkomstig uit de zee, met fytoglycogeen, een rein ingrediënt die de huid helpt op te laden voor een gladdere, stralendere teint.

Diervriendelijk. Vegan.

Wat vond ik ervan:

Beetje dubbel – dit product geeft mij inderdaad in de ochtend een heerlijk verzorgd en goed gevoed gevoel op mijn huid. Het grote struikelblok voor mij is de geur. Niet te doen wat ruikt dit smerig (denk mannenkleedkamer 😊hahaha). Ik kan me er niet overheen zetten en helaas heb ik dat al eerder gemerkt met producten van Ren die ik heb gebruikt. Ze ruiken over het algemeen alles behalve lekker. Het is dus ook niet een merk waar ik heel blij van wordt eerlijk gezegd.

Eerder schreef ik deze reviews:

Cleansing milk:

REN

Ren Travel set:

REN

Echt prima producten hoor, dat meen ik serieus maar als ik de keuze heb uit fijne producten die ook nog eens lekker ruiken – of eventueel geurloos zijn hebben die toch mijn voorkeur.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze sample is in tubevorm en ik heb hier ruim een week mee gedaan. De fullsize zit in een pot en kost ruim € 50,-. Dat is ook gelijk mijn reden om dit niet te kopen. Voor dat geld zijn er echt fijnere producten te krijgen. Ben je echt een fan van het merk en deel je helemaal hun filosofie voor een betere wereld dan zit je bij dit merk goed. Bij Bol.com verreweg het goedkoopst en ook bij Douglas en lookfantastic kun je dit product kopen. Product op zich is dus wel een aanrader maar de geur – dat is persoonlijk – is voor mij een no-go maar wellicht vind jij het helemaal niet ‘stinken’ 😉

Annette

4 thoughts on “Ren Skincare

  1. Gatver…voor iets wat je op je gezicht smeert wanneer je gaat slapen mag je toch wel verwachten dat het fijn ruikt of naar niks. Ik heb van dit merk bij de Bijenkorf eens een sample gekregen van Maroccon bodywash, rook wel erg lekker maar dat mag je ook wel verwachten van iets wat je onder de douche gebruikt. Verder ken ik het merk niet maar wat je zegt er zijn veel vergelijkbare producten die wél lekker ruiken én ook om de planeet denken. Zonder het woord klimaatneutraal in je marketing kom je tegenwoordig niet ver. Fijne woensdag!

    Geliked door 1 persoon

  2. He bah… Nee, Ren is niet van de lekkere geuren. Eerlijk gezegd kan ik mij nauwelijks voorstellen dat er mensen zijn die dat juist prettig vinden. Ik weet niet hoe lang Ren bestaat maar ze zullen toch best goede zaken doen, anders zou het over de kop gaan.
    En een mannenkleedkamer, haha! Nu ben ik in mijn hoofd aan het denken hoe dat zal ruiken, iew….

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s