Weekoverzicht

Weekoverzicht #185

Het land gaat van het slot en de maatregelen overboord, wat vinden jullie ervan? Denk je dat dingen echt wezenlijk anders worden nu? Ik ben wel nieuwsgierig, hoe mijn week verliep lees je hieronder. Het was een onstuimig weekje 😉

Werken

Deze week ook weer 3 dagen op kantoor en 1 dag thuisgewerkt. Op donderdag stond ik weer 2 uur aan de verpakkingstafel om te helpen aangezien we nog steeds wel Covid-zieken hebben en dus helaas weer met een onderbezetting zaten. Ik vind het wel gezellig en een leuke afwisseling. Wel koud in de koelruimte dus na 2 uur ben je ook wel klaar om weer in je warme kantoor te gaan zitten.

Gezondheid

Mijn keel bleef een beetje opspelen toch ook nog deze week, de ene dag ging het prima de andere dag liep ik weer constant mijn keel te ‘schrapen’ dus helemaal over is het nog niet. Mijn stem liet het ook afweten en ik zat een paar dagen met name te ‘piepen’. Op woensdag einde van de dag naar de Orthodontist, ik had een scherp haaltje aan het spalkje achter mijn voortanden, fijn dat je altijd snel terecht kunt. Nieuw kloddertje lijm erover, even bijslijpen😉 en weer zo goed als nieuw. Omdat ik er toch was gelijk even een nieuw afdrukje laten maken voor een nieuwe nachtbeugel is die ook weer ‘fris’.

Hello Fresh

Uit de box hadden Linguini met kipgehakt, boerenworst met aardappeltjes en sperziebonen, en Quesadilla’s.

Outfitjes

Op maandag droeg ik een nieuw vestje dat ik vorig weekend kocht, mooi in Lila. Op dinsdag de broek van mijn 2-delig pak aan en beetje in camouflage stijl dus, met het jasje vond ik het net een beetje too much. Op donderdag een jeans met de mooie blauwe trui.

Prijs

De regenponcho waar ik het vorige week over had kwam ook binnen. Ik had gekozen voor de print met Kolibri’s naar een ontwerp van Ernst Haeckel waar je ook schilderijen van kunt bewonderen in het Teylersmuseum in Haarlem. De kwaliteit is echt goed en hij komt echt in een mooi tasje. Geen idee of ik hem zou dragen maar toch leuk zo’n prijsje.

Toilet tapes

Ik kreeg ook een kortingscode voor de Toilet tapes, inmiddels gebruik ik deze alweer een paar jaar en ze bevallen mij goed. Ik had er nog 2 liggen dus besloot gelijk maar een doos te bestellen. De review lees je hier -> Klik hier. En handig want de doos kan gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Aflossen

Ik was ook bezig met een stukje extra aflossing van de hypotheek, dat probeer ik wel 1 a 2 keer per jaar te doen maar deze ronde gaf het me wat frustratie. Het is supersimpel maar mijn bank heeft blijkbaar de voorwaarden weer eens aangepast – heel goed natuurlijk – stuk veiliger – maar nu moest ik eerst bij de bank het limiet verhogen voor 2 dagen dan weer terug naar de hypotheek verstrekker, toen bleek dat die instelling van het limiet pas in de avond na 19:00 actief werd dus in de avond nog 2x heen en weer. Potjandrie je zou er chagrijnig van worden 😊 maar goed, er is weer een stukje meer huis van mij moet je maar denken.

Vakantie

Ik heb ook mijn vakantie geboekt voor juni. Dezelfde reis die 2 jaar geleden op de rol stond naar Kroatie. Ik hoop dat het deze keer door kan gaan. Ik ga dus met de bus (georganiseerde reis), heerlijk, eerder ging ik met de bus al naar Krakau en naar Praag is me goed bevallen en ideaal als je alleenstaand bent. Je hebt toch wat gezelschap als je daar zin in hebt maar ook lekker op jezelf (prima combi wat mij betreft). Ik hoop dus dat er genoeg deelnemers zullen zijn dus als jullie ook zin hebben? Hahaha stuur me maar een mail voor de details. Uiteraard als het doorgaat zul je zeker een reisverslag gaan lezen op mijn blog. Nu al zin in!

Weekend

Hoe heerlijk dat mijn weekend tegenwoordig een dag langer duurt en dus al op vrijdag begint 😊. Ik had in de middag een afspraak voor mijn nagels dat was echt hoognodig, had vorige week eigenlijk gewild maar toen ik eraan dacht om te bellen zaten ze al helemaal vol. Nu weer lekkere korte nagels en weer mooi opgevuld.

Ik ging even op de hei kijken na de storm en wow wat enorm veel bomen omgewaaid, op mijn pad kwam ik er al twee tegen die mij echt de weg belemmerde en op de hei zelf ook echt veel geveld, toch zonde want het zijn vaak flinke exemplaren.

Op de markt kocht ik ranonkels deze week, verder heel rustig aan gedaan. Mijn keel moet echt even rust en ik denk ikzelf dus ook. Hopelijk dan volgende week echt wel weer helemaal beter, het heeft wat mij betreft nu wel lang genoeg geduurd.

Hoe was jouw week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Heftige foto die 1e je kunt zo naar de teststraat van de GGD:-) Vreselijk onrustig door de storm en ben er nu wel klaar mee. Een vriendin van mijn moeder ging vrijdag verhuizen naar een tijdelijk woning omdat haar huis verbouwd wordt en 1 van de helpers kwam vrijdag onder een boom terecht vlakbij haar woning en overleed later. Zaterdag zijn wij haar verder gaan helpen met verhuizen.
  Fijne week! en pas op bij het wandelen want er kunnen nog steeds bomen omvallen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Dag dokter Annette.. staat je goed haha!
  Die storm, ik vind het aan de ene kant prachtig al dat natuurgeweld maar nu wel blij dat het voorbij is. Dacht dat de schutting weer plat zou gaan, gelukkig was Jeroen thuis en heeft ie hem met palen extra versterkt.
  Lila staat je ook heel mooi, prachtige kleur eigenlijk!
  Die poncho is leuk, denk dat je wandel vriendinnen een beetje kunst op de hei ook wel waarderen.
  Fijn gevoel als je je hypotheek sneller kan aflossen als dat mogelijk is, weer een paar stenen van jou. Tegenwoordig zijn woningen bijna niet meer te betalen, alles is zo duur geworden.
  Inderdaad veel bomen omgewaaid daar, wij zagen zaterdag onderweg naar Heemskerk veel borden langs de weg die de storm niet overleefd hebben… op naar beter weer! (lees zomer ;))

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat heerlijk dat je nu lang weekend hebt iedere week! Ben je een dag minder gaan werken, of heb je je vrije dag op een andere dag?Je bloemen zijn weer prachtig, ik word er altijd zo vrolijk van als ik ze bij jou zie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s