Weekoverzicht

Weekoverzicht #184

Het was me wel een weekje, de tweede werkweek, een keelontsteking en mijn verjaardag 😊. Lees je mee hoe ik de week heb beleefd?

Werken

Ik ging weer lekker aan het werk. Ik ga 3 dagen naar kantoor en werk 1 dag thuis, voor nu is dat een prima combinatie, wellicht dat ik in de toekomst nog een extra dag ga thuiswerken maar nu ik nog volledig aan het inwerken ben is het handig dat ik bij mensen langs kan (al werken er ook veel mensen thuis). Ik mocht me direct met de salaris/bonus ronde bemoeien dus het was een intensieve week.

Keelontsteking

Potjandrie, op dinsdagochtend werd ik wakker en een pijnlijke keel. Slikken ging moeizaam dus de hele dag theetjes en strepsils genomen. Helaas werd het er niet echt beter op. In de avond paracetamol genomen, op woensdag werkte ik thuis en klonk ik alsof ik in een rokerige nachtclub had gestaan 😊 ook op donderdag nog echt veel pijn, vrijdag ging het ietsje beter maar klonk ik nog niet echt goed wel minder pijn aan de keel gelukkig.

Hello Fresh

Uit de box hadden we ravioli, erg lekker maar behoorlijk machtig. Focaccia broodjes met gehaktballetjes, dit was ook erg lekker al had ik met mijn keel echt moeite met eten ook deze week. Tot slot de parelcouscous met kippendij. Parelcouscous vind ik echt lekker dat heb ik echt door de box ontdekt.

Outfitjes

Omdat ik nu weer met het donker de deur uit ga en met donker thuis kom zijn mijn outfit foto’s er een beetje bij ingeschoten maar ik heb er toch 3 kunnen vastleggen. Beetje ‘groene’ week deze week haha 😊 ik droeg een groen wikkelvestje met de zwart/witte geruite broek, de groene sweater met col, favorietje van deze winter zit heel lekker. Op donderdag droeg ik roze en op vrijdag mijn donkerblauwe reinders trui.

Kadootje

Met de loterij had ik weer een prijsje – ik zit nog te wachten op een regenponcho die ik vorige maand won en deze vrijdag lag er een Rituals pakketje in de bus. Altijd leuk, wel jammer dat het 3 handproducten zijn, daar houd ik helemaal niet van maar lucky voor jullie want deze tubes doe ik de give-away voor komend jaar 😊vast veel mensen die er wel gek op zijn.

Verjaardagen

Op vrijdag werd mijn oudste alweer 26! – Echt niet te geloven weet nog zo goed dat hij werd geboren is gewoon een kwart eeuw geleden. Zelf was ik op zaterdag jarig. We zijn lekker uit eten gegaan met mijn ouders en de kinderen dus dat was gezellig.

Verder niets aan gedaan maar natuurlijk wel wat lekkers gehaald voor bij de koffie. Ook heerlijk gewandeld want het zonnetje was er dan het was zalig op de hei, koud maar zodra je het zonnetje voelde gelijk aangenaam.

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Vervelend die keelpijn hoop dat je er nu vanaf bent. Nog gefeliciteerd. Ik was vrijdag jarig maar door vervelende omstandigheden konden we het niet vieren. Heerlijk die handcréme ik weet al wat ik kies in december:-) Leuk vest op de 1e foto!
    Fijne week.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik hoor dat veel mensen last van keelpijn hebben, vervelend… (en geef nou maar toe, je hebt gewoon een bijbaantje in een nachtclub als paaldanseres, haha!)
    Nogmaals van harte, en je zoon natuurlijk ook. Tom wordt in mei alweer 28, wat gaat het snel, bizar gewoon.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s