Weekoverzicht

Weekoverzicht #178

Gelukkig nieuwjaar! Wat een rare week is het toch altijd tussen kerst en oud en nieuw vinden jullie ook niet? Geen idee steeds welke dag het is en dus ook bijna vergeten mijn weekoverzicht op tijd te posten 😊 maar gelukkig bedacht ik het gisteravond ineens en kon ik nog even snel op tijd deze post in elkaar zetten.

Maandag

Op maandagmiddag meldde ik mij in het ziekenhuis en mochten de hechtingen eruit. Dat ging heel snel en gelukkig pijnloos. Wel nog even met de arts overleg gehad omdat ik totaal geen wondpijn heb gehad maar wel mijn schedel heel beurs bleef aanvoelen net alsof je een flinke blauwe plek hebt (en ja dan ga je dus steeds zitten voelen of het nog pijn doet, hahaha) ze gaf aan dat het kan komen door de zenuwbanen die natuurlijk ook wel deels doorgesneden waren en dus weer ook moesten herstellen. Gelukkig einde van de week was dit gevoel zo goed als weg. Over 6 maanden krijg ik een oproep voor een volledige body-check.

Opruimen

Normaal gaat mijn kerstboom er standaard op 31 december uit maar ik was er helemaal klaar mee dus begin van de week haalde ik de bak naar beneden en heb ik hem weer op de zolder geplaatst. Lekker opgeruimd, klaar mee, weg ermee.

Hello Fresh

We hadden wel gewoon een box genomen deze week dus we hadden lekker sticky noodles (erg lekker), de tortilla’s – die vond ik overigens met deze gehakt wat minder, best lekker maar had het liever met kip ofzo gehad en de derde maaltijd was de krieltjesschotel met rode pesto.

Thee

Van mijn zus (en zwager) kreeg ik met de kerst een mooie theedoos, ook een leuke mok erbij maar de verpakking bleek los te zitten dus toen ik het oppakte vloog deze van het aanrecht zo boven op Skoet haar bakjes, gevolg, theemok in stukken, Skoet haar waterbak – gat in de bodem en haar etensbak een stuk uit ☹ ook goedemorgen….pffff was er gelijk klaar mee. Maar de thee is lekker haha.

Markt

Omdat er dus 2 zaterdagen geen marktbezoekje kon plaatsvinden ging ik op de woensdag. Ik haalde alleen even wat bloemen, deze leuke gemêleerde rozen. Ik wilde ook een pondje drop halen – had ik echt zin in maar de dropkraam was er niet. Beter natuurlijk maar van uitstel komt geen afstel hoor, haal ik dat pondje gewoon volgende week 😉.

Zee

Op donderdag ging ik met een vriend nog even naar zee een visje eten. My lord wat stond er een wind niet normaal we waren echt binnen 5 minuten totaal uitgewaaid, wel even lekker en het visje was ook lekker.

Wandelen

Ook veel gewandeld deze week, begin van de week nog met muts maar die kon wel af later in de week want de temperatuur ging lekker omhoog, dikke prima hoor, ik vind het goed.

Outfits

Qua outfits ging ik vooral voor lekkere truien deze week, het is tenslotte nog winter (die is net begonnen al wil ik liever al aan het voorjaar denken) en lekker comfortabel. Wel met kleur uiteraard.

Met oud en nieuw was ik gewoon thuis, arme Skoet was bang en er was zo enorm veel meer vuurwerk dan vorig jaar. Echt zielig maar die oude slaapkop haalde het wel in hoor de dagen erna 😉. Ze is een beetje proesterig – zou ze Corona hebben? Het is niet echt niezen wat ze doet en dus ook niet als ze slaapt (ik geloof ook niet dat je echt niest als je slaapt?) maar ze snuift een beetje, nou ja, ik houd het in de gaten. Verder is ze gewoon in haar normale doen voor zover ik het kan beoordelen. Het is een ouwe taaie, dat wel!

Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Skoet was waarschijnlijk ook direct wakker 🙂 Gelukkig niet op haar gevallen.
  Wij hadden de begrafenis en gelukkig toch nog ergens een mooi rouwboeket kunnen laten maken.
  Kreeg mijn booster en niet normaal zoveel bijwerkingen. Al mijn lymfeklieren links opgezwollen en een soort van “ei” onder mijn oksel.
  Amy heeft ook van dat soort “niesjes” soms. Weet niet wat dat is. Ondanks het vuurwerkverbod vond ik dat het heftig was maar ja was gewoon te koop in onze buurlanden.
  Verder de verjaardag van mijn moeder gevierd die de 1e 85 werd. Nu weer “gewoon” en maar hopen dat het virus snel vertrekt.
  Fijne week!

  Like

 2. Ha, dat is een goed teken dat je niet meer weet welke dag het is ! Wel fijn dat je er op tijd achter kwam dat je deze post moest plaatsen, anders had je mijn maandagochtend routine danig in de war geschopt, hahaha. Fijne week weer ! X

  Geliked door 1 persoon

  • Haha dat wilde ik natuurlijk niet jouw week in de war brengen. Ik was druk gisteren met mijn give-away pakketjes en was aan het nadenken of de brievenbussen alweer open zouden zijn (die maken ze hier soms dicht ivm opblazen met vuurwerk) toen dacht ik kan beter naar de supermarkt om alles af te geven en toen viel het kwartje pas dat het alweer zondag was 😉

   Geliked door 1 persoon

 3. Marie proest de laatste tijd ook zo gek af en toe, geen idee wat dat is. Misschien ook teveel stof boven? Sticky Noodles, klinkt goed.
  Het leek hier wel of er hele putten werden opgeblazen, niet normaal!
  Prachtig die rozen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s