Sample Saturday

Verso oog crème nr. 5

Uit de lookfantastic beautybox van een aantal maanden geleden komt dit tubetje met oog crème van het merk Verso. Ik heb al eerder een product van dit merk gereviewed dat was een serum (nr. 4) en daar lees je hier meer over – klik hier.

Genummerd

Het merk verso heeft het ons makkelijk gemaakt door hun producten te nummeren 😊 zo kun je makkelijk een routine volgen, ik vind het wel goed gevonden moet ik zeggen.

Over het product

Ik leest dit online; Maak de huid rond de ogen wakker met VERSO’s Eye Cream; een luxueuze anti-aging moisturizer met een rijke textuur die de gevoelige huid rond de ogen onmiddellijk en langdurig voedt en voor een stevige huidbarrière en een gezond hydratatieniveau zorgt. Verrijkt met een krachtige, fijn afgestemde mix van natuurlijke ingrediënten, dient het als een onmiddellijke remedie voor de droge, vochtarme huid die behoefte heeft aan een krachtige vochtinjectie.

De formule is verrijkt met haverlipiden en oliën uit Scandinavische landen met een hoge concentratie antioxidanten, ceramiden en huideigen vetzuren. De hydratatieniveaus worden op peil gebracht en aangevuld om de huidbarrière te versterken. Gistextract optimaliseert het hyaluronzuurgehalte van de huid, verbetert de absorptie van actieve bestanddelen en ondersteunt de elastinesynthese, waardoor de huid beter bestand is tegen dagelijkse stressfactoren. Bij voortdurend gebruik is het resultaat een gladde, soepele en resistente huid rond de ogen.

Mijn mening;

Heerlijk, echt een hele rijke oog crème en zo zie ik ze graag. Ik heb deze overdag gebruikt en dat ging prima, hij trekt heel snel in en zorgt voor een glad en gevoed resultaat. Ik zie trouwens online dat er zowel een crème als een serum is dus het is maar net waar je zelf de voorkeur aangeeft.

Prijs en verkrijgbaarheid

De crème komt in een tube van 20ml dat is iets meer dan je normaliter in een oog product vind dat is meestal maar zo’n 15ml.  Het serum is er in 2 maten zie ik een 15ml en een 30ml.  De crème koop je voor zo’n EUR 40,- het serum is het goedkoopst te vinden voor EUR 36,- voor de 15ml en voor de grote verpakking betaal je rond de 50,-. Heel lekker en ik vind het zeker wel een aanrader.

Leuk merk ook met fijne ingrediënten dus mag van mij best vaker in de box komen 😊

Annette

5 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s