Weekoverzicht

Weekoverzicht #174

Het was een week van snotteren, snuiten, naar adem happen en zelf testen maar ik ben er weer hoor 😊.

Ziekjes

De week begon eigenlijk nog wel prima, voelde me maandag okΓ© maar in de middag kreeg ik keelpijn en ja toen wist eigenlijk wel hoe laat het was. Ik werd echt heel erg verkouden, veel niezen ook. Op dinsdag een zelftest gedaan, negatief maar kon duidelijk niet naar kantoor op woensdag. De nieuwe medewerkers moest ik dan ook maar via Teams introduceren het was helaas niet anders. Op donderdag nog een keer getest en nog steeds negatief. Op vrijdag voelde ik me wel al iets beter, iets meer lucht al was de neusspray deze week mijn grootste vriend. Mijn ribbenkast heeft het wel te verduren gehad met dat hoesten en niezen en doet nog steeds enorm zeer.

Outfits

Tsja, die bestonden deze week vooral uit dikke truien haha met soms erover nog een vest omdat ik maar bleef rillen. Veel laagjes dus en niets leuks aan. Volgende week ga ik mijn best weer doen πŸ˜‰

Hello Fresh

De box van Hello Fresh bracht ons deze week, spaghetti Bolognese – kun je nooit fout mee gaan volgens mij, wraps met Halloumi – die smaakten mij deze keer totaal niet, lag vast niet aan het recept maar meer aan mijn beroerde gezondheid en tot slot de noodles met kippendijen.

Kerstig

De kerstboom heb ik wel opgezet dus die sfeer heb ik alvast in huis en ook kon ik natuurlijk starten met mijn adventskalenders. Ik heb al lekkere theetjes gedronken en mooie kadootjes uit de LookFantasic kalender gehaald.

Collega’s

Van mijn lieve collega’s uit de Roermond winkel kreeg ik een super lieve kaart (janken natuurlijk!) en een heerlijke doos met leonidas bonbons wat een lieverds zijn dat toch en ik zal ze zeker gaan missen.

Nieuwe baan

Ook al duurt het nog even – ik ga op maandag 31 januari starten maar ik heb dus een nieuwe baan. De afgelopen weken behoorlijk wat gesprekken gevoerd, sommige heel leuk, sommige minder, soms afgewezen en soms wees ik zelf af. Het was een intensieve periode kan ik wel zeggen maar blij dat ik een – denk ik – hele leuke nieuwe plek heb gevonden. Ik ga jullie er volgend jaar alles over vertellen πŸ˜‰. Het contract en alle papieren gingen op de bus dus als het goed is het helemaal rond nu.

Skoet

Die gekke oude Skoet die gaat dus nu vaak naast me op de bank zitten maar dan met haar rug naar ons toe en tuurt ze dus tegen de kussens van de bank, alsof ze straf heeft en in de hoek moet staan haha 😊 gek beestje. Maar goed ze is inmiddels 19,5 dus we laten haar maar gewoon doen wat ze wilt tegenwoordig.

Buiten lopen/sporten

Ik had dus maandag nog wel gesport maar de rest van de week was ik vooral blij om de dag door te komen 😊. Ook van buiten wandelen kwam de eerste dagen niet veel. Het was ook nog eens heel koud en nat. In het weekend heb ik mijn wandelingetjes weer opgepakt en volgende week ook maar weer sporten.

Gecanceld

Was ik vorige week nog zo in mijn nopjes met de Caroline Hirons kit, kreeg ik bericht dat door die stomme Brexit er weer problemen zijn met versturen naar Nederland. De order is dus gecanceld en ik krijg mijn centjes terug. Echt balen!

Ik haalde wel nog even verse bloemen en kreeg een trui binnen die van de week online kocht. Laat ik komende week aan jullie zien.

Hoe was jullie week?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Wat fijn voor je dat je een nieuwe baan hebt gevonden. Ik hoop dat dit je de komende tijd rust geeft. Misschien was die verkoudheid wel een fysiek teken: zo van nu een beetje rustig aan.
  Hier vervelend nieuws en gisteren gevallen bij de AH in Amstelveen: echt bizar kreeg zomaar een duw omdat iemand voorlangs een pak melk wilde pakken. Kreeg een enorme jankbui dus dat was minder maar verder niks gebroken. Zal allemaal wel door het virus komen…Nou ja hoop dat je jezelf inmiddels een stukje beter voelt. Zorg goed voor jezelf! Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

  • Zou inderdaad maar zo kunnen dat ik nu het allemaal geregeld is eindelijk een beetje rust heb en daardoor ziek ben geworden. Gelukkig nu een stuk beter alleen nog wat kortademig. rustig aan doen hoor! Fijne week…

   Like

 2. Gelukkig gaat het weer wat beter! Het wandelen zal, als het droog is 😏, ook steeds weer beter gaan!
  Fijn dat je een nieuwe baan hebt! Dat is allemaal best snel gegaan. Voor jouw gevoel misschien niet. Nu je oude werk afronden, op een rustige manier, wat niet lukt, lukt niet; ga nu niet heel hard je best doen, hebben ze voor jou ook niet gedaan.
  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Nee zeker niet, ben nu op kantoor maar iedereen loopt met een bood om me heen. Weten er duidelijk geen raad mee, helemaal prima zo weer met gierende banden naar huis πŸ˜‰ ja nieuwe baan ging snel was ook wel fijn dat de markt op het moment zo goed is dus aanbod genoeg. Anders had ik het vast niet zo makkelijk gehad denk ik.

   Like

 3. Gefeliciteerd en zeker lief van je collega’s! Heerlijk, de lekkerste bonbons die er zijn.
  Die lieve Skoet, Marie kan ook zo gaan zitten, vaak willen wij haar aaien maar dan loopt ze weg en gaat verderop (met rug naar ons toe) zitten. Leuk al die verschillende kerstballen in de boom!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s