Shoplog

DM shoplog November 2021

Afgelopen vrijdag deed ik weer wat inkopen bij de DM in Kleve, net over de grens van Duitsland. We deden dat op de terugweg van een dagje Duitsland. Wat ik allemaal in de boodschappentas liet verdwijnen zie je in het onderstaande filmpje.

Annette

10 thoughts on “Shoplog

 1. Leuk weer! Je badkamerkast is in ieder geval voorlopig weer goed gevuld. Volgens mij is die blauwe (aqua) bodylotion uit het assortiment van de vorige 2 keer zag ik deze ook al niet meer. Vitamine C. serum heb ik wel eens gebruikt en was ik destijds positief over. Gebruikte die Lidl tabletten ook altijd volgende keer ook maar meenemen bij de DM. FIjne dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Fijn vooraadje heb je weer. Ik ga dit weekend en hoop dat ik Duitsland nog in mag, je weet het maar nooit. Ik denk dat de blauwe balea bodylotion vervangen is voor de groene fles maar dat het hetzelfde is. Naar de haarspray ben ik benieuwd die ga ik ook meenemen.

  Geliked door 1 persoon

 3. De inhoud van jouw tas lijkt redelijk op de mijne ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.
  Ik ben alleen vergeten om voor die groene Fructis shampoo te kijken. De zwarte tandpasta heb ik wel kunnen scoren.
  Ik heb voor Cheyenne een balea adventskalender gekocht voor haar verjaardag, benieuwd of daar voor ons onbekende lekkere producten in zitten

  Geliked door 1 persoon

 4. Zo, je bent weer lekker voorzien! Dat soort borsteltjes moest ik ook gaan gebruiken van de tandarts, kwamen natuurlijk ook met zo een duur merk aan. Het is altijd een kwestie van proberen, sommige goedkope merken buigen heel snel door waardoor je ze niet meer tussen je tanden krijgt. Maar ik ga het onthouden natuurlijk!
  Vitamine C is ook een goede tip, eigenlijk alles. Vorige keer namen wij ook wasmiddel mee, is prima spul. Dat glansspul voor je haar lijkt mij ook fijn, je haar ziet er mooi luchtig en glanzend uit, fijne tip!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s