Sample Saturday

Estee Lauder – Advance Night repair

Dit is echt een cult product, ik heb er enorm veel over gelezen en eigenlijk alleen maar goede dingen. Zelf nog nooit geprobeerd dus ik was zeker in mijn nopjes met deze sample van Estee Lauder van het Advance Night repair serum.

Over het merk

Ik denk dat iedereen dit merk wel bekend is. Als ik op de site van Estee Lauder wat probeer te vinden krijg ik alleen een hele rare pagina opmaak waar ik niet veel wijzer wordt, geen idee wat er mis mee is maar te lezen is het helaas niet, ik kom niet veel verder dan dat Estée Lauder de kunst van gezichtscrèmes maken op jonge leeftijd van haar Hongaarse oom leerde.

Wat is het?

Een serum die dus met name in de nacht voor een goed herstel van de huid zorgt. Als ik de site bekijk staat dat je hem dus elke nacht maar dus ook elke dag kunt gebruiken en overdag is hij dan weer goed voor de bescherming van de invloeden van buitenaf. Hij gaat in elk geval de strijd aan met je rimpels, uitdroging en zichtbare poriën, ook zorgt het voor een versteviging van de huid.

Wat vond ik ervan?

Ik heb deze twee avonden achter elkaar gebruikt. Hij oogt na het aanbrengen toch wel wat vettig maar hij trekt wel snel helemaal in en dan is er van vettigheid absoluut geen sprake. Ik laat hem even lekker inwerken en na een kwartier/20 minuten doe ik er nog een nachtverzorging overheen. Ik wordt wakker met een heerlijk zachte huid. Over de langere termijn kan ik dus naar aanleiding van de sample niet veel zeggen maar ik geloof de vele positieve reviews wel dat voor veel dames dit een heel fijn product is.

Waar te koop en wat kost het?

Bij de betere parfumerie maar zeker ook online goed verkrijgbaar. Voor een fullsize betaal je zo’n 60 euro en dat is denk ik een prima prijs/pret verhouding 😊. Ik denk niet dat je hier een product hebt waar het mis mee kan gaan. Prima serum, prima ingrediënten en een betrouwbaar merk. Fijn om geprobeerde te hebben.

Hebben jullie deze wel eens geprobeerd?

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ja een jaar of 6, 7 geleden heb ik het lang achter elkaar gebruikt. Ik kocht toen ook door een sample een full size en daarna weer 2 keer. Vond het een fijn product maar omdat er zoveel andere óók fijne serums op de markt zijn daarna weer voor iets anders gekozen. Fijn weekend:-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s