Fenty Beauty

Fenty Beauty

Lipgloss – Fussy

Toen ik laatst bij Centro in Oberhausen was kon ik natuurlijk een bezoekje aan de Sephora niet overslaan. Ik moet zeggen ik vind die winkel altijd een beetje ‘overweldigend’ qua aanbod en daardoor weet ik niet goed waar ik beginnen moet, haha first world problems.

Kassakoopjes

Bij de kassa hebben ze een flink aantal displays staan met – met name – mini producten en travelsizes en ik vind het altijd fijn om daar tussen te snuffelen. Ik had geen doel voor ogen. Sterker nog ik wilde eigenlijk niets kopen alleen even het aanbod checken.

Uiteindelijk belandde toch deze lipgloss van Fenty Beauty in mijn mandje en ging ik richting de kassa.

Rihanna

Fenty Beauty is het beauty merk van Rihanna. Zelf ben ik niet zo gevoelig voor ‘sterren’ die het nodig vinden om ook een beautylijn uit te brengen maar door de goede reviews die ik toch regelmatig voorbij zag komen vond ik het toch wel leuk om wat mee te nemen. Omdat ik echt geen make-up nodig heb en ik wel een bruikbaar product wilde kocht is dus de lipgloss in de kleur Fussy.

Glans

Lipgloss vind ik wel altijd een dingetje – meestal plakken ze onwijs en drogen ze je lippen uit. Althans dat is mijn ervaring. Deze niet. Hij heeft echt een flinke houdbaarheid op de lippen (het is natuurlijk geen lipstick maar zonder gek te doen houdt hij het echt wel 2 a 3 uur vol en blijven je lippen verzorgd aanvoelen. Geen geplak – dikke plus wat mij beteft maar de kleur had wel iets zichtbaarder mogen zijn. Op de lippen geeft hij een mooie glans maar van een klein kleurtje is eigenlijk geen sprake, het pigment had dus wel wat beter gemogen.

Dubbel pret

Bij de kassa bleek het ‘kadootje’ toevallig ook een zelfde lipgloss te zijn maar dan in de mini variant – die heb ik dus aan mijn dochter gegeven. Ik zie de lipgloss online staan voor zo’n € 20,- maar dat heb ik er zeker niet voor betaald. Ik heb het bonnetje niet meer maar uit mijn hoofd was hij rond de € 13,- prima prijsje.

Aanrader?

Als je van een fijne gloss houd is het zeker wel een aanrader mede ook omdat hij goed verzorgt en de lippen niet droog maakt. Of ik hem nog een keer zou kopen? nee, daarvoor vind ik toch dat hij te weinig kleur heeft. Maar wel blij met mijn aankoopje en ik kan er voorlopig een goed aantal maanden mee voorruit.

Koop jij wel eens beauty producten die door ‘celebrities’ worden uitgebracht?

Annette

6 thoughts on “Fenty Beauty

 1. Koop om dezelfde reden eigenlijk nooit lipgloss vaak te sticky en weinig pigment. Ben eigenlijk niet zo onder de indruk van de meeste cosmetica van celebs of influencers. Wij zijn denk ik te oud én te kritisch daarvoor:-) Kocht wel eens een MAC lipstick aangeprezen door een celeb (volgens mij was dat ook Rihanna) maar dan alleen omdat ik de kleur ook mooi vond. Ik zie nu dat ze ook een mooie heeft in een universeel rode kleur. En ja Sephora daar ben ik al niet meer geweest sinds deze uit de V&D verdween en dat was denk ik nog voor de V&D zelf verdween.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nu ik fulltime vanuit huis werk, is make up niet meer echt een necessity. Heb al heel lang niets gekocht en koop dan liever een goede lipbalm. Alhoewel er stiekem nog wel iets van Fenty op mijn wishlist staat. Deze lipgloss zou voor mij echt een goede zijn

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik lik glosses altijd weer op, bij mij zijn ze in no time weer verdwenen. Wel fijn dat deze niet plakt, ik heb daar altijd zo een hekel aan. Blijft je haar er zo lekker aan vast zitten…
  Ik heb niks met de sterren en ook niet met hun producten, sosm ruik ik aan een eau de toilette van zo een celebrity maar die zijn vaak zo slecht. Niet vreemd dat ze gewoon bij de drogist te koop zijn en niet bij de parfumerie. Ik denk dat die markt meer bedoeld is voor het jonge spul, die sterren nog kunnen adoreren?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s