Opgemaakt

Beauty empties juli 2021

Ga er maar even voor zitten deze keer want ik klets er maar liefst een kwartier op los. Het was dan ook weer een hele berg de beauty empties van deze maand. Het collageen ingrediënt waar ik in de video mijn tong op breek 🙂 is overigens Verisol. Nou ja, volgende maand meer daar weer over.

Veel kijkplezier en mocht je nog iets willen weten over een opgemaakt product laat het me weten. Onder de foto in elk geval de linkjes naar eventuele blogposts. Ging er bij jou nog iets fijns leeg deze maand?

Annette

Revitaltrax – Klik hier

Secret deodorant – klik hier

IT cosmetics – confidence in an eye cream – klik hier

Mascara Essence – Klik hier

6 thoughts on “Opgemaakt

  1. Leuk weer! Op de kop zetten en openknippen dan komt er vaak nog heel veel uit. Ik plak zo’n fles ook wel eens met Duct tape op de tegels valt ie niet om. Ik kocht ook z’on tube Fudge shampoo fijn spul inderdaad maar wij hebben witte tegels en voegen in de douche dus dat is wel even oppassen.

    Geliked door 1 persoon

  2. De Dove douchegel met komkommer en groene thee is ook een van mijn favorieten. Ik heb laatst een hele grote fles gekocht voor €2 bij Die Grenze. Ik heb hetzelfde “probleem” met de Rituals scrub: moeilijk te doseren en te veel olie op de huid na gebruik….

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik heb ook jaren met die spray van Dr. Pierre Ricaud gedaan, volgens mij moet ie nog ergens hier staan maar zie hem niet zo snel, anders was hij leeg en toch weggegooid. Jammer dat wij niks meer horen van ze, vond het absoluut een fijn merk met een luxe uitstraling!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s