Weekoverzicht

Weekoverzicht #155

Prima weekje eigenlijk, niet te gek druk merk wel dat de vakantietijd eraan komt. Ik neem je even mee hoe mijn week eraan toe ging.

Maandag

Vandaag is onze maandelijkse ‘ontbijtmeeting’ we krijgen al 1,5 jaar geen ontbijt meer op kantoor haha maar hey – what’s in a name. Er zijn behoorlijk wat presentaties die de revue passeren en ik moet echt even bijkomen aan het einde. Vooral als er veel cijfers langs komen vind ik het lastig. Ik ben niet zo snel van begrip als het op cijfers aankomt dus het moet even zakken allemaal. Even een rondje lopen dus maar en dan weer ‘gewoon’ aan het werk. Isabelle kookt de pasta maaltijd uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

Ik ga naar kantoor dus dat betekent vroeg uit de veren. Ik ben er weer om kwart over 7, de plantenman komt vandaag om onze kantoorplanten te verzorgen, ik moet op jacht naar wat laptops die zijn ingeleverd door vertrekkende medewerkers voor IT en er komt een vreemd pakje binnen. Daarop staat de naam van een kandidaat waar ik mee in gesprek ben voor een rol. Hmm, ik zet ons customer service team erop omdat ik het niet begrijp 😉. Als ik thuis kom heb ik totaal geen puf dus ik geef mezelf vrij af van sporten vandaag. Ga lekker douchen en kook dan de rijst met kip maaltijd.

Woensdag

Ik spreek toevallig de kandidaat van het pakje. Blijkt dat hij dus iets had besteld om te kijken hoe de ervaring met New Balance is. Waarom hij het dan in hemelsnaam naar het kantoor laat sturen is me een raadsel en dat vraag ik hem dan ook want hoe kun je iets beoordelen als je het niet ontvangt? Raar verhaal vinden jullie ook niet? Nou ja! Je maakt wat mee zeg maar. Ik breng zelf tussen de middag een pakje weg (heb wat verkocht op Vinted) en wandel naar de brievenbus waar ik wat contracten op de bus gooi. Mijn nieuwe wandelschoenen komen ook binnen. Ik heb mijn vorige aan mijn moeder gegeven die had ‘stevige stappers’ nodig dus ik koos voor deze, lekker met knalroze veters kan ik weer wat kilometertjes wandelen op de hei. Vandaag toch echt even een work-out doen maar het eigenlijk te warm om echt intensief te gaan.

Dit was echt een heerlijk broodje!

Donderdag

Lekker weinig meetings dus ik kan wat dingen doen voor een training die ik in het najaar van plan ben om te geven op kantoor. Ik zet wat draft dingen op papier zodat ik het steeds kan aanvullen als ik even tijd heb of me wat te binnen schiet. Al vraag ik me af of we het kantoor echt nog weer intensief gaan gebruiken. Ik heb er inmiddels een beetje hard hoofd in moet ik zeggen. Ik vind thuiswerken helemaal ok en mis het echt niet om elke dag naar kantoor te moeten maar sommige dingen gaan nu eenmaal makkelijker en zijn leuker als je ze face-to-face kunt doen. Nou ja, we zien wel.

Vrijdag

Ik ga vandaag zeker mijn summer hours inzetten en weer lekker vroeg de boel afsluiten. Met lootjes van het winkelcentrum waar ik vorige week een boodschap was halen blijk ik een portemonnee  gewonnen te hebben dus die ga ik gelijk maar even ophalen. Ik win eigenlijk nooit wat dus ben er heel blij mee. Het blijkt ook nog eens een hele mooie te zijn, meer een soort mini-tasje eigenlijk. Ik mocht kiezen uit zo’n 8 verschillende dus ook nog eens keuze stress 🙂 er was ook een leuke met giraffe print maar ik koos toch voor deze neutrale kleur. Kan overal bij.

Weekend

Ik heb slecht geslapen – mijn rug speelde steeds op en ik kon mijn draai niet vinden. Vroeg eruit dan dus maar. Ik heb van de week weinig kaas gegeten dus ik haal alleen even bloemen op de markt en een pondje drop – hmmm. Daarna trek ik mijn nieuwe schoenen aan en ga even een flink stuk op de hei lopen. Ze voorspellen niet zo best weer dus dan hebben we de wandeling er in elk geval vast op zitten. Verder verloopt mijn zaterdag rustig en ga ik lekker buiten zitten met de nieuwe thriller van Esther Verhoef.

Op zondag gaan we naar PIT in Almere een museum over de hulpverleners (GGD, Politie, Brandweer) het valt wat tegen. Het is er erg donker, het is maar 1 vloer dus je bent er zo door en het laat met name wat historie zijn en niet zo zeer hoe het nu gaat. Beetje jammer dus we staan snel weer buiten. Even lunchen in Loenen dan maar, er vielen een paar druppels maar we waren voordat het onweer kwam weer thuis.

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Vreemd dat pakje naar kantoor laten sturen…ook wel een vreemde handeling. Leuk tasje heb je gewonnen! En toch nog pioenrozen:-)Fijn dat je het niet zo druk hebt. Hier weer een k*tweek,,,internetgedoe, alle klus/meubelmannetjes afgezegd,portemonnee gejat (zat in de auto toen van haar fiets smakte en portemonnee lag op dashboard)…maar goed we beginnen de week met frisse (tegen)zin.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie witte paddenstoel inderdaad. Jammer als je zo snel door een museum bent, zeker als je er meer van verwachtte. Leuke tas en heel handig, zo draag je je portemonnee ook dicht bij je. Blij dat iemand thuiswerken leuk vindt, vaak hoor je dat iedereen de sociale contacten dan zo mist. Sommige dingen zijn idd handiger maar het is toch heerlijk als je niet naar buiten hoeft in weer en wind?

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ben een introvert en een huismus 😁dus ben helemaal in mijn element thuis. Vond kantoor ook prima maar nu na 1,5 jaar geloof ik er niet zo meer in dat alles maar op kantoor moet. Wel is de bedrijfscultuur weg dat wel dus daar moeten we wel wat mee.

   Geliked door 1 persoon

 3. Wat een leuke prijs! Ik win zelf best vaak wat, lucky me 🙂 Vorige week nog bij Douglas gewonnen bij een Instagram actie, groot pakket met Bondi Sands Pure producten, mazzel mee, want hou van zelfbruinen.
  Bij ons op werk gelukkig ook wat rustiger aan het worden. En ik ben dus iemand die bij wijze van uitzondering fulltime op kantoor mag werken, al een jaar. Trek thuiswerken echt niet. Maar bij ons willen ze straks 40/60 doen. Fulltimers dus 2 dagen op kantoor, en 3 dagen thuis. Ik zelf ga dan proberen om 1 dag thuis te werken. Even kijken of het nu wél wil.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s