Shoplog

DM shoplog

Daar is hij dan op verzoek 🙂 de DM shoplog van mijn aankopen van de afgelopen week. Er bleek een DM op slechts 5 kilometer van mijn vakantiehuisje te zitten dus toen toch maar even de grens over gewipt. Was het eigenlijk nog niet van plan – pas over een paar weken – maar nu toch even heerlijk wat inkopen gedaan.

Kijk lekker mee wat ik geshopt hebt.

Annette

15 thoughts on “Shoplog

 1. Ja soms interessant dat Duitse programma je hebt hier nu volgens mij ook zoiets van Dettol maar veel duurder. Wat een prijzen dan weer zelfs als het hier 1+1 gratis is zijn de prijzen nog beter in Duitsland. Ik zag trouwens laatst (ook op Markt) dat prijzen bij de DM aangepast worden op wijk of regio dus in een yuppen wijk in Berlijn waren de prijzen hoger maar dat schijnt hier in NL bij sommige Jumbo’s ook zo te zijn. Maar goed je kunt weer even voort. Hoop in september mijn slag te slaan heb hier een extra badkamerkast waar nu alleen nog maar handdoeken liggen dus de luxe van nog 3 planken over 🙂 Heb je overigens nog last van mieren?? dacht ik ineens zomaar aan.

  Geliked door 1 persoon

 2. Je bent goed geslaagd en wat scheelt dat veel qua kosten! Volgende keer sla ik ook meer Balea douchegels in en supplementen, die waren toch hoger gedoseerd en goedkoper dan hier?

  Geliked door 1 persoon

 3. Hi Anette, wij willen misschien morgen naar Duitsland, maar nu lazen wij op het internet dat je daar in de winkels speciale mondkapjes op moet hebben? Die verkopen ze bij de apotheek voor 3, … per stuk. Ik sprak toevallig net iemand die vanuit Duitsland naar Nederland verhuist en hij zei dat je daar met je normale mondkapjes de winkel in kan… Wat droeg jij bij de DM?

  Geliked door 1 persoon

 4. Heerlijke buit. Wat een koopje toch, het wasmiddel. Zal daar ook eens voor kijken als ik daar ben.
  Heb nog voldoende voorraad van alles dus voorlopig hoef ik niet heen. Maar wellicht dat ik het toch een keer doe van de zomer want vind een tripje Duitsland altijd wel even leuk.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s