Weekoverzicht

Weekoverzicht #151

Het zit erop mijn weekje vrij. Ik zat een midweekje van Roompot in een huisje in Arcen in Noord-Limburg, wat ik deed vertel ik je graag.

Maandag

Het zeikt van de regen, bij mij ligt nog steeds de straat helemaal open omdat we nieuwe riolering krijgen en dus staat mijn auto een staat verderop. Ik loop dus 2x om de tassen in de auto te krijgen en neem – voor de zekerheid – een tuinstoel mee. De vorige keer stonden er bij het huisje alleen van die plastic kuipstoeltjes en daar heb je binnen een half uur last van je rug.

Het is een pittig ritje helemaal naar Limburg en ik doe er een uur en 3 kwartier over. Kwart voor 3 ben ik er en het is inmiddels droog en een vleugje zon. Beetje kinderachtig dat ze iedereen buiten laten wachten tot 3 uur voordat je sleutel krijgt. Wat maakt een kwartiertje nu uit? Maar goed, ik vind mijn bugalowtje, pak de boel uit en plof even buiten in een stoel.

Bij het uitpakken zie ik dat er geen tandenborstel in mijn toilettas zit, geen idee waar die is gebleven want die zit er altijd standaard in. Hup maar even naar de supermarkt gelopen en een tandenborstel gehaald. Ik bestel een pizza voor het avondeten.

Dinsdag

Ik heb niet heel best geslapen, wat een smalle bedjes maar goed, bijtijds eruit, ontbijtje en dan ga ik met de auto naar Roermond naar de Designer outlet. Het is droog en ik loop daar even rond en ga even buurten in ‘mijn winkel’ leuk om het personeel even in levende lijve te spreken. Ik haal een lekker broodje en wat te drinken bij Starbucks en neem dat mee terug naar de bungalow. Ik heb geen zin om verder Roermond in te gaan. Ik koop bij The Bodyshop nog een douchegel want die ben ik ook vergeten 😊. In de middag begint het toch aardig te plenzen en het houd ook niet meer op helaas.

Woensdag

Vandaag komt er een vriend een dagje langs en we gaan eerst naar Venlo, daar drinken we koffie en lopen een rondje door de binnenstad. Rond de middag gaan we naar de kasteeltuinen van Arcen. Echt heel erg mooi en lekker lopen. Het valt uiteindelijk mee want we lopen dus maar 2,8 km volgens mijn ommetjes app maar doordat je slentert toch flink moe. De temperatuur is overigens goed maar het is nog steeds verder niet echt lekker weer. Aan het einde van de middag trekt het toch nog open en ga ik nog heel even buiten zitten met een boek. Ik wil de sauna gebruiken maar krijg hem weer niet aan. Grrrr. Stom! (wilde ik gisteren al doen maar kreeg hem niet aan de praat dus moest eerst bij de receptie instructies vragen – stom trouwens dat daar niets over in het huisje hangt ☹). Ga dan dus maar lekker douchen en plof nog even op de bank.

Donderdag

Gisteren bleek trouwens wel hoe vlak bij Arcen bij de Duitse grens is, letterlijk om de hoek. Ik zoek op mijn kaarten app een DM in de buurt en ga even in Duitsland dus wat inslaan. Ik haal 3 tassen vol – zal als ik thuis ben een shoplog opnemen. Ik betaal slechts 67 euro. Dat zijn toch prijzen die ik heb gemist. In de middag ga ik naar het keramiekmuseum. Het is een heel klein gebouwtje dus je ben er redelijk snel doorheen maar leuk om even geweest te zijn. Had na mijn DM bezoekje weer bij de receptie over de sauna geïnformeerd. Er komt iemand langs en je blijkt hem dus niet alleen aan te moeten zetten (wat mij tot 2x toe werd verteld maar dus ook nog een andere knop, ik vraag aan die jongen waarom er toch geen instructies over het gebruik in het huisje liggen of in de brochure map die je krijgt maar krijg alleen een schouderophalen. Enfin eindelijk kan ik dus op mijn laatste dag nog even de sauna gebruiken. Dit gaat zeker weer als feedback naar roompot – echt zonde weer.

Vrijdag

Om 10 uur moet je alweer het huisje uit dus ik ben rond het middag uur weer thuis in Hilversum. Ik gooi gelijk een was in de machine. Ruim de rest van mijn bagage uit en rijd in nog even naar de stad voor wat boodschapjes. Fijn om weer in je eigen bedje te slapen!

Weekend

Ik haal even bloemen op de markt en omdat het toch nog ‘vakantie’ is besluit ik naar de Westfield Mall of The Netherlands te gaan in Leidschendam. Een heel groot opgezet en ruim winkelcentrum. Erg mooi en leuk om doorheen te lopen. Ik scoor bij de Victoria Secret 3 nieuwe BH’s, twee voor mezelf en de zwarte voor Isabelle. Ook koop ik nog een leuk geel jasje/blousje als ik terugloop naar mijn auto hoor ik ineens He Annette! Hahaha loop ik gewoon die gezellige Sonja van Beautysome.nl tegen het lijf – wat grappig want we zijn beiden volledig uit onze buurt 😊.

Op zondag nog wat huishoudelijke dingetjes, ik ga even lekker op de hei lopen en verder doe ik het rustig aan. Morgen tenslotte weer werken – nul zin in natuurlijk maar hey! Wat mot dat mot nietwaar? Het was een heerlijke week en nu gauw maar kijken of ik september ook nog even er tussenuit kan.

Hebben jullie vakantieplannen?

Annette

14 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Je bent er toch weer even een weekje uit geweest. Wij hebben begin september een weekje geboekt in de Eifel maar ik vrees voor die Delta variant die overal oprukt. Een nicht van mijn moeder ligt nu op de IC na 2 vaccinaties….we zijn er nog niet en ik blijf voorlopig mijn mondkapje dragen in drukke AH’s enzo. Fijne week hoop niet dat er veel achterstallige zooi voor je ligt:-)

  Geliked door 1 persoon

 2. Lekker dat je er even uit bent geweest!
  Een andere omgeving is na al dat thuis zitten toch wel fijn!
  Wij zouden afgelopen weekeinde naar de DM rijden, maar hebben ruim een week geleden afscheid moeten nemen van Tess na 12 jaar, dus ik had geen zin. Ik heb maar online besteld, ga na de vakantie wel weer.
  De Westfield Mall ken ik niet, die ga ik onthouden!
  Succes weer met werken!

  Geliked door 1 persoon

 3. ik besef nu pas dat wij ook ooit in Arcen geweest zijn en waarschijnlijk in hetzelfde park. Lopen die kippen op het park vlakbij het restaurant? Zo ja, wij hebben toen daar kip gegeten en beseften dat die gewoon smaakte naar… kip! Kip zoals het vroeger smaakte, harstikke lekker was dat!
  Toevallig dat je Sonja tegen kwam, Nederland is niet zo groot denk ik dan.
  Fijn dat je weer naar de DM kon!

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat jammer van de service van Roompot. Ik ben onlangs een midweek naar een huisje van Landal geweest, prima daar overigens, maar je betaalt er dan ook genoeg voor. Voor hetzelfde geld kan ik een week naar Griekenland… Wat ik in september dan ook hoop te doen haha.
  Ook die incheck- en uitchecktijden, je hebt niet eens 5 volle dagen.
  Die Mall of the Netherlands is erg fijn, ben er in april geweest, toen alles nog op afspraak, vond ik niks. Nu kan het weer normaal gelukkig. Ga er zaterdag heen met vriendinnen. Ben zelf gek op B&BW. VS ook, maar vind de winkel zo klein daar….Maar ja, in Florida, waar ik bijna elk jaar kom, zijn al die winkels een stuk groter. De BH’s van VS zijn top in ieder geval, draag niks anders meer.

  Geliked door 1 persoon

   • Ja, 3 volle dagen, absurd toch? Maar ja, luxe probleem natuurlijk.
    Hoop zo dat het doorgaat, naar Griekenland in september. Vorig jaar paar dagen ervoor alles op oranje, doei Griekenland! Ben beetje bang dat het nu weer zo gaat… Maar wil koste wat kost weg (naar buitenland) dus wil het nu wel omboeken naar iets anders als het weer oranje wordt. Als dat nog kan dan.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s