Unboxing

Cosmania Summer box

Ik doe het niet dacht ik nog bij mezelf, maar ja, je houd ervan of niet haha dus toch overstag en de Cosmania Beautybox besteld. Ik laat je zien wat er allemaal in deze editie zit.

Ik heb al eerder de Cosmania boxen gekocht in het verleden en ze zijn altijd mooi gevuld met kwalitatief goede producten. Mocht je ergens een review van willen lezen laat het me dan weten, van een aantal zal zeker ter zijner tijd een review op mijn blog komen.

Annette

9 thoughts on “Unboxing

 1. Ik kon deze box ook niet weerstaan voor dat geld. Het is een mooie box. De zelfbruiner voor het lichaam vind ik ook best eng om te proberen je kan hem afspoelen na een paar uur of laten zitten bij beide is het de bedoeling dat het niet meer af geef nou ik weet nog niet wat ik ga doen. Lippenstift en puistjes creme heb ik aan mijn dochter gegeven. Masker ben ik heel benieuwd naar. Fijne vakantie nog.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben natuurlijk het meest nieuwsgierig naar de moisturizer van Paula’s Choice, hoop dat je daar nog een review over schrijft. Deze box vind ik, denk ik, mooier dan die van LookFantastic, fijne fullsize producten zitten erin!

  Geliked door 1 persoon

 3. Heb zó getwijfeld over deze box, en toch maar niet gedaan… Heb nog zoveel “zooi” staan. Was erg benieuwd naar de zelfbruiner. Heb vaak zoiets gebruikt van Bondi Sands, top. Als je het eng vindt spoel het dan wat sneller af. Dan kun je kijken of het bevalt en eventueel een volgende keer langer laten zitten. En breng aan met die mitt, echt een vereiste om het mooi te verdelen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuke box (had er nog nooit van gehoord) Helaas al uitverkocht. Heb maar een abonnement op de nieuwsbrief genomen. Ben wel benieuwd naar de zelfbruiner voor het lichaam.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s