Weekoverzicht

Weekoverzicht #142

Of het nog saaier kon dan de afgelopen weken/maanden? Ja hoor, wij maakten kennis met het fenomeen thuis isolatie ☹. Benieuwd wat de afgelopen week voor mij in petto had? Je leest het in het weekoverzicht van deze keer. Ik kreeg wat pakjes binnen, altijd leuk, en er werd ‘gewoon’ gewerkt.

Nog even mijn heerlijke smoothie van afgelopen zondag tonen 🙂

Maandag

Een redelijk rustige dag, bijna niet meer aan gewend haha. Meestal zit de maandag ramvol maar nu viel het allemaal mee, kon dus mooi wat administratieve zaken doen, heb wat mappen zitten maken om de boel wat beter te organiseren (ijdele hoop maar je kunt het proberen). Tussen de middag mooi tijd om even een rondje op de hei te lopen. Toch wel lekker dat het weer wat beter wordt. Ik worstel met Skoet om hem een nieuwe vlooienband aan te meten en dat lukt uiteindelijk al weet hij me toch te krabben ☹. Op tijd de computer uit en sporten maar. Uit de box maakte ik de Naanpizza.

Dinsdag

Het blijkt zalig weer als ik ga wandelen tussen de middag en loop voor het eerst met de jas los, hoera haha. Verder een normale werkdag maar wel wat gesprekken waar ik bij getrokken wordt ook ben ik bezig met een pensioen voor de Belgische collega’s pfff vind het in Nederland al lastig dus voor ‘de buren’ is het helemaal een klusje. Isabelle kookt lekker de buns uit de box en ik doe mijn 2e workout van de week.

Woensdag

We worden wakker zonder warm water ☹ gelukkig douche ik in de avond en was ik me in de ochtend altijd met koud water, ben ik goed wakker! Gelijk maar even naar het ketel onderhoud gebeld en ze komen het snel oplossen, er was een zekering doorgebrand. Een dag verder met veel belletjes en weer wat kandidaten ook gesproken. Heb nog steeds 9 vacatures. Als ik er 1 invul gaat de volgende met ontslag dus het schiet nog niet echt op. Timo is helemaal niet lekker en doet een zelf-test en die is positief, getver de getver, daar gaan we, Corona een jaar buiten de deur weten te houden. In de middag kan hij terecht voor de ‘echte’ test maar ja, de uitslag weten we dus eigenlijk al. De komende dagen binnen zitten dus. We eten de stamppot maaltijd uit de box.

Donderdag

Ik zou naar kantoor maar doordat ik in quarantaine moet gaat dat niet door. Op naar de teststraat dan maar samen met mijn dochter. Best spannend want het was onze eerste corona test. Mijn dochter was er niet helemaal gerust op maar het valt allemaal goed mee en voor je het weet het gas erop en weer naar huis. Een ervaring rijker hahaha en een nieuwe dimensie van een drive-through meegemaakt. We hebben ook de verfkit binnen gekregen voor onze Bob Ross workshop van volgende week 😊 hoop echt dat het leuk wordt zo met het hele team schilderen. Ik heb een trolly besteld en die komt ook binnen, met een beetje gevloek en getier krijg ik hem uiteindelijk ik elkaar, ik zet hem naast mijn bureau want ik verzamel toch steeds meer dingen van kantoor.

Vrijdag

Oké gisteren een vreemd gesprek met de GGD, zij geven aan dat ik vanaf vandaag weer naar buiten mag omdat zij uitgaan van afgelopen zondag (het moment waarop we met zijn 3-en in huis waren en dan 5 dagen) hmmm, nou ja, mijn test is negatief en die van mijn dochter ook dus dat is fijn. Ik besluit in elk geval vandaag nog helemaal binnen te blijven. Kan ik morgen in elk geval een boodschappie halen en even wandelen op de hei dan kom ik toch nooit iemand tegen dus dat moet veilig kunnen. Isabelle en ik laten ons maandag nog een keer testen en als ook dat negatief blijft gaan we dan weer ‘normaal’ leven. Rare toestand in elk geval. Maar goed, de dag gaat verder zoals die gaat, werken en op tijd stoppen want het is tenslotte vrijdag.

Weekend

Bijtijds opgestaan en dus maar even naar de markt en de appie heb ik in elk geval de boodschappen weer in huis. Timo is goed opgeknapt en mijn dochter en ik nog steeds (gelukkig) geen klachten dus ik neem aan dat we het achter de rug hebben. Ik wandel nog even een lekker stuk en verder gewoon het huishouden en in de middag lekker lezen. Ik maak een lekkere pan kip-kerrie soep met een stokbroodje. Op het werk had ik een ‘teamaward’ gewonnen voor het werk wat we hadden gedaan omtrent het terug in dienst nemen van een derde partij (was een heel gedoe en heeeeeel veel werk). We krijgen daarvoor een amazon cadeaubon. Ik had nog maar 1x eerder iets van Amazon besteld, jaren geleden maar ik vind het allemaal erg duur moet ik zeggen. Zeker geen site voor fijne koopjes. Uiteindelijk kies ik voor deze vaas met lipjes 🙂 Hij is wel wat kleiner dan ik had gehoopt maar toch heel leuk.

Komende week moet ik op vrijdag naar de dokter en hebben we de schilderworkshop met het werk, ook moet ik op woensdag naar kantoor. Koningsdag zal wel net als vorig jaar de woningsdag worden 😊 maar ik vertel het je volgende week.

Hoe was het bij jullie deze week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

 1. In het vervolg op zondag? Wat naar voor Timo fijn dat hij zich inmiddels een stuk beter voelt en hoop dat jullie ervan verschoond blijven. Leuk die vaas. Had Onitsuka Tiger’s besteld bij Amazon (iets goedkoper dan elders) bleken nep!!! Drukke week hier ook zijn elke dag naar Amsterdam om voor de kat van de vriendin van m’n moeder opvang te zoeken. Zij werd woensdag gevonden, zwaar onderkoeld, (27 graden) en ligt nu op de IC. 0 familie en buren met vakantie. Asiels en opvang werken totaal niet mee (Corona mevrouw….) Die kat kan niet bij anderen en is behoorlijk eenkennig en mijn eigen moeder is bang voor hem. Proberen nu een “aan huis” opvang te regelen. Vriendin (85) ligt op de IC en zal voorlopig wel niet meer thuis komen……dan is ’s Hertogenbosch ineens wel erg ver. Fijne week en K(W)oningsdag 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Gelukkig zijn jij en Isabelle negatief getest! Timo weer wat opgeknapt?
   Leuke trui!
   Ik heb een zeer drukke werkweek achter de rug, alle BTW-aangiftes, komende week ook nog en dan op iets rustiger tempo verder met IB-aangiftes. Er was thuis ook een hovenier bezig om de tuin te herbestraten en vaste bakken te plaatsen, en die mensen begonnen al om 7.00 uur s morgens 🙄. Vandaag eens bedenken of ik de collageen uit je vorige post ga bestellen, als het iets doet heb ik het geld er zeker voor over.
   Fijne week!

   Geliked door 1 persoon

 2. Ik was ook verbaasd dat het weekoverzicht er al stond haha! Ik was deze week ook in de war met de dagen… Geinige vaas heb je gekocht, heel apart! Leuk die Bob Ross workshop, straks schuilt er een ware Bob Ross 2 in je. Ik heb via YouTube ook een Bob Ross gemaakt, zo leuk om te doen en er is een mevrouw die ook Bob Ross lessen geeft zag ik toevallig. Koningsdag, ook zoiets waar ik niet over nagedacht heb. Het is dat Jeroen nu (moeilijk opvoedbare, gedragsproblemen en leerproblemen) kinderen vervoerd naar school in zo een busje anders had ik geen idee dat dinsdag ? een “vrije dag” is’.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s