Unboxing

Lookfantastic Beautybox April 2021

Hij was weer ruim over tijd de box van deze maand. Of dat kwam door de Paasdagen weet ik niet maar goed, uiteindelijk kwam hij van de week binnen dus gelijk even voor jullie het uitpakken opgenomen.

Mooie box wel weer, mijn dochter heeft het scrubhandschoentje en de dagcreme in beslag genomen 🙂 . Zelf ga ik uiteraard met de avant en het masker aan de slag, de nagellak en de wimpers komen voor jullie in een toekomstige win-actie.

Annette

6 thoughts on “Unboxing

 1. Mijn box is zoek….er zat een briefje in de bus dat het pakket bij de buren was afgegeven maar die wisten van niks al gebeld/gemaild met de vervoerder maar die weten (uiteraard :-((( ook nergens van: “is bezorgd mevrouw want het staat in onze computer” …..Vorige week had onze buurvrouw beneden een elektrische fiets gekocht bij de Lidl, ze was niet thuis hebben (DHL) ze het beneden voor de ingang gezet gelukkig zag Ed dat en binnen gezet….

  Geliked door 1 persoon

   • De box is tegenwoordig vaak wat later maar krijg hem tot nu toe elke maand en als ik bestel bij LF gaat ook altijd goed en sneller geleverd tegenwoordig. Gek hoe het verschilt. Ik vond de inhoud van deze box niet bijzonder, de wimpers en scrub gebruik ik niet. Toch vind ik het nog steeds elke maand een cadeautje.

    Geliked door 1 persoon

 2. Hoe verzinnen ze het, dat scrub handschoentje! Valse wimpers, ik probeer het af en toe nog maar ik ben zo onhandig, ze plakken zich overal vast behalve daar waar je ze wilt hebben.
  Ben benieuwd naar het product van Avant! (weet niet of ik het goed schrijf)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s