Opgemaakt

Empties Februari 2021

Oke, ik hoop dat het filmpje werkt. Mijn oude laptop is echt helemaal overleden en doet niets meer. Ik had het dan ook wel erg lang uitgesteld maar nu moet er dus echt een nieuwe komen. Ik heb de opgemaakte producten van de maand februari voor je. Uiteindelijk krijg ik mijn laptop aan de praat. Ook zie ik aan het einde dat ik lipstick op mijn tanden heb arghhhh 🙂 nou ja, het is wat het is.

Mascara’s Charlotte Tilbury & L’oreal -> Klik hier

Eborian CC cream -> Klik hier

4 thoughts on “Opgemaakt

  1. Wat een mooie kleurige producten heeft bath& body works, ik heb even op hun website gekeken. Het is inderdaad iets wat je het liefst eerst wilt ruiken, anders blijft het een gok. Zo jammer dat ze geen proefpakketjes hebben, dat zou ideaal zijn!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s