Faace

Tired Faace Mask

Wederom een nieuw merk dat ik voor je uitprobeerde. Is het een succes of kun je het beter in het schap laten liggen (in dit geval het online schap 😊) Ik vertel je meer in de review van dit gezichtsmasker.

Ik ben geen groot masker fan maar een paar maanden terug aan het begin van de winter was ik wel op zoek naar een fijne crème voor in de nacht om de boel een beetje op te fleuren want ik was flets, grauw en vooral moe.

Nieuw merk

Zo kwam ik dan ook speurend naar wat nieuws uit bij het merk Faace. Ze hebben diverse producten voor vermoeidheid, menstruatie klachten (vaak dus meer last van onzuiverheden rond deze periode), stress etc. Mijn interesse was gewekt. Met name omdat het masker gewoon ‘overnight’ kon gebruiken dat is meer mijn ding dan iets wat na 15/20 minuten er weer af gespoelt moet worden.

Tube ging in het winkelmandje met nog wat andere producten en kwam naar mij toe. Ik heb de tube inmiddels een keer of 5 gebruikt denk ik maar ik vind het niks, haha nou ja, mag ook wel een keer gezegd (en geschreven natuurlijk). Waarom?

Gebruik en ingrediënten

Ze geven aan dat het product je huid een serieuze reboot zal geven met hydratatie, aloë vera, vitamine C, wat melkzuren en retinol. Qua ingrediënten dus ook echt helemaal niets mis mee. Ook nog diverse oliën en ga zo maar door.

Je kunt dit product als een primer gebruiken onder je make-up, als een echt masker dus en dan tussen de 5 to 20 minuten laten zitten over de hele nacht als nachtverzorging. Daar ben ik dus mee begonnen en dat bleek al snel geen succes. Je krijgt een hele vreemde rare plaklaag op je gezicht, het gaat rullen en is dus wat mij betreft echt alleen goed om als masker te dragen wat je weer afwast.

Mening

Nou ja, niet mijn ding zoals ik al zei maar toch dan maar na het douchen lekkere laag op en voor het slapen gaan er weer afwassen. Maar die rare plaklaag, nee ik kan er niet aan wennen en vind hem daardoor ook lastig te verwijderen je moet echt even boenen met – in mijn geval – een washand met lauw/warm water.

Nee, leuk geprobeerd maar ik vind het niets. Ik heb de tube nu naar de douche verbannen en zo zal ik hem opmaken. Opdoen als ik onder de douche stap en weer afwassen als ik eronder uit ga. Het was best een dure tube met zijn € 26,50 maar de het is ook echt wel een forse inhoud.

Ik denk meer voor de jongere dames wij ‘oude’ meisjes moeten dit maar lekker aan ons voorbij laten gaan. Jammer de pammer volgende keer beter 😊. Online te koop bij cult beauty mocht je toch willen.

Annette

4 thoughts on “Faace

  1. Jak, rullen…ook geen geduld (en zin) in maskers. Neem mij het altijd voor voordat ik ga dochen maar “ineens” sta ik er dan al onder. Heb nog een restje Origins Overnight dat ik opmaak maar smeer soms ook een wat dikkere laag nachtcréme. Lijkt mij ook niet lekker slapen met dit goedje.
    Fijn weekend vast.

    Geliked door 1 persoon

  2. He gadver, zo plaklaag die gaat rullen en die je ook moeilijk kan verwijderen lijkt mij ook niks. Jammer, want goedkoop is het ook niet… hier had je eigenlijk een tester van moeten hebben dan wist je het direct!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s