Unboxing

Beautybox Februari 2021

Eindelijk, het was weer wachten op de box deze maand want er waren wederom leveringsproblemen. Maar afgelopen zaterdag werd hij dan toch gebracht door de postbode. Ik laat jullie de inhoud zien van de beautybox van de maand Februari. Weer 6 mooie producten waarvan 1 al eens eerder in de box heeft gezeten (wel al in 2019 zie ik dus dat was toch langer geleden dan ik dacht 🙂 . Dat is de primer, mijn review leest je hier (klik hier).

Wat vinden jullie van de inhoud deze maand?

Annette

10 thoughts on “Unboxing

  1. Matig geen Bubble tea product en eyeko in copper maar zoiets draag ik nooit. Had liever zilver gehad. Box was ook flink beschadigd maar dat ligt meer bij de vervoerder denk ik. Had overigens 2 exfolianten.

    Geliked door 1 persoon

  2. Variatie genoeg weer in deze box, leuk! Ik las de comments en bedacht mij dat het wellicht een idee is voor dit soort boxen om er producten in te doen die meer bij je leeftijd passen. Dus anti-ageing voor pakweg 30-40 plussers en qua make-up niet van die glitter oogschaduws. Het zou perfect zijn als je door kon geven wat je graag wel of absoluut niet in je box wilt hebben of meer algemeen, op je leeftijd, type haar etc. Maar dat is vast ondoenlijk met zoveel boxen vrees ik…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s