Weekoverzicht

Weekoverzicht #132

Wat een feestweek was het, mijn zoon werd 25, ik werd 50 een grote party! O nee, wacht…. Hahaha tsja we probeerden er toch maar wat feestelijks van te maken. Of dat gelukt is lees je in het weekoverzicht van deze keer.

Maandag

Ik denk voor het eerst oprecht blij dat ik thuis kon werken en niet mijn autootje hoefde uit te graven en glibberend en glijdend naar Amsterdam. Fijn ook dat je daar eens helemaal geen stress over hoeft te hebben. Verder kan die sneeuw me echt niet snel genoeg verdwijnen maar ja, we zitten er nog wel even mee aan de weersvooruitzichten te zien. De werkdag verliep redelijk soepeltjes, ik maakte tussen de middag even een kort ommetje, nog steeds in de sneeuw het heeft hier de hele maandag nog gesneeuwt en aan het einde van de werkdag deed ik mijn sport rondje. We aten de pasta maaltijd uit de Hello Fresh box. Het lijkt een beetje of maandag pasta dag aan het verworden is 😊.

Dinsdag

Gewone werkdag, tussen de middag een Ommetje gemaakt (mijn zus heeft mij de challenge gestuurd dus goede stok achter de deur om de competitie aan te gaan). In de avond maak ik lekker de Gado Gado maaltijd uit de box. Was een beetje bang dat het niet goed zou vallen bij de kids maar ze vonden het lekker.

Woensdag

Ook vandaag een ommetje met de app, en in de avond eten we de paddenstoelen risotto, 2x vegetarisch dus deze week maar het smaakte erg lekker. Skoet vind het natuurlijk minder want dan valt er niks te snaaien voor haar haha, maar bij de risotto zat wel kaas en dat vind ze heerlijk. Ik doe een sport work out met vooral buikspieren ai best pittig.

Donderdag

Vandaag is Timo jarig en wordt alweer 25. Niet te geloven weet het nog als de dag van gisteren dat hij werd geboren, netjes op de uitgerekende datum 😊. Om al dat vegetarische eten van de afgelopen dagen in balans te brengen nemen we een lekker biefstukje als avondeten. Op het werk ben ik weer druk met vacatures en er komen er nog een paar aan. Altijd leuk om nieuwe mensen voor het team te zoeken. Ik heb geen beste brillendag….gisteravond viel het glas uit mijn leesbrilletje en op de beelschermbril (blauwe filter) ging ik zitten en brak het pootje. Gelukkig beiden gewoon goedkope exemplaren maar even online en twee nieuwe besteld.

Vrijdag

Hieperdepiep vandaag ben ik 50! Ik werk wel gewoon maar stop er lekker vroeg mee in de middag, had ook mijn agenda lekker vrij gelaten dus dat moet kunnen. Mijn brilletjes komen binnen dus ik kan weer lezen (in bed) en tv kijken (in bed) 😊. Mijn dochter wil mijn computer gebruiken voor een Team meeting, bleken dus mijn vrienden te zijn die een hele quiz voor me in elkaar hadden gedraaid en om 6 uur tuut tuut een maaltijd lieten bezorgen. Super lief! Mijn vriendjes zijn de beste van de heeeeele wereld haha.

Weekend

Voor zaterdag had ik wat hapjesschalen besteld zodat we lekker als er iemand aan kwam waaien voor mijn verjaardag lekker eten hebben. Mijn ouders komen even langs en ook mijn zus en zwager. Verder natuurlijk geen party want dat mag niet. Hoeft van mij ook niet want ik ben niet zo’n verjaardag vierder. Ik krijg prachtige rozen van mijn oom en tante en van de kinderen cadeaubonnen om eindelijk eens een nieuwe laptop te kopen (die van mij is echt denk ik inmiddels bijna 15 jaar oud en moet echt een nieuwe. Als mijn bonus in maart is uitbetaald ga ik een nieuwe kopen.

Die hapjes had ik besteld met een levering voor 13:00 potverdikke krijg ik om half 11 een appje van ze dat het half 3 zou worden WHUUUT. Helemaal over de pis natuurlijk (excuse my French) en niemand meer te bereiken via de telefoonnummers. Echt niet oke. Ze gaven de weersomstandigheden de schuld maar er was afgelopen zaterdag helemaal niets aan de hand op de weg, je kon goed rijden, geen files etc. Dus ik was er echt heel boos over dus daar ga ik ze nog wel even over mailen.

Maar goed, toen het eenmaal arriveerde zag het er wel heerlijk uit en was het ook allemaal heel smakelijk. Op zondag heerlijk relaxdag, was gedraaid, flinke wandeling gemaakt en lekker een paar uur in mijn boek gelezen. Heerlijke kopjes thee geslurpt uit de theebox van Clipper die ik ook voor mijn verjaardag kreeg.

Al met al een fijne week geworden. Hoe was het bij jullie?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Gefeliciteerd ook met je zoon toen hij geboren werd, werd ik 33 (slik!). Heb ook zo’n Clipper doos gehad voor mijn verjaardag. Hadden een hight tea besteld die fenomenaal slecht was. Ongare muffins zure slagroom….Gisteren zou mijn moeder in de RAI haar vaccinatie krijgen. Taxi van te voren besteld én betaald ruim de tijd genomen. Komt de taxi niet opdagen en het lukte mij niet om in een kwartier nog iets te regelen. Nu gaat Ed vanmiddag dus zelf maar naar Amsterdam. Het excuus was ‘corona, gladheid (was niks aan de hand). Foto van je zoon lijkt wel op die Petje pitamientje reclame van Calvé pindakaas maar die was geloof ik nog eerder. Fijne week weer!

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel Ilona, ja het lijkt wel of iedereen zich ineens achter het weer gaat verschuilen terwijl de wegen prima bereikbaar waren. Maar goed, als het goed is van de week alle sneeuw weer weg. Ja petje pitamientje was nog langer terug. Mijn zoon droeg en draagt nog steeds veel baseball petjes zit er echt van jongs af aan al in :). Fijne week gewenst.

   Like

  • Ik vond het echt heerlijk dat ik niet naar kantoor hoefde te glibberen met die sneeuw. Heb mijzelf ook echt opgesloten aangezien ik kampioen vallen ben natuurlijk.

   Raar he zo’n feestweek in deze periode vieren. De hapjes zien er wel lekker uit ondanks de vertraging.

   Geliked door 1 persoon

 2. Fijn dat je het nog kleinschalig heb kunnen vieren want je wordt maar 1x 50 jaar.
  Ja leuk die app (ommetje) van Erik Scherder, om elkaar uit te dagen. Of heb jij een andere ???
  Ik heb het ook op mijn telefoon met een heel team.
  De hapjes zien er heerlijk uit en jammer dat het danniet op tijd wordt bezorgd.
  Succes de komende week.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat heerlijk jong ben je toch en wat een leuke verrassing was er voor je! Super leuk georganiseerd. Als ik wist dat je van die lekkere hapjes besteld had was ik ook even komen aanglijden, haha! Ook nog gefeliciteerd met Timo en ja, wat gaat de tijd snel. Tom wordt in mei alweer 27…. maar nog steeds een jonkie voor mijn gevoel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s