Opgemaakt

Empties Januari 2021

De donkerste maand van het jaar -vind ik- zit erop. Tijd om je te laten zien welke beauty producten ik allemaal leeg kneep in de afgelopen maand. Er zitten weer een paar fijne producten tussen maar ook een paar waar ik wat minder over te spreken was. Maar goed, ze zijn lekker op, zitten in de prullo en we gaan de doos weer vullen voor de komende maand.

Ging er bij jou nog iets fijns op?

Annette

Garnier Micellair water -> Klik hier

Secret deodorant -> Klik hier

Monu body cream -> Klik hier

6 thoughts on “Opgemaakt

  1. Wasparfum ik kocht een proefpakket maar vond het niet zo handig met van die sachets. Merk dat ik snel teveel gebruik en het geopende zakje kun je nauwelijks handig bewaren. Zet het nu maar rechtop in een klein plastic bakje. Overigens wel heerlijk maar lang niet allemaal. Gebruik het nu ook op een half watje en zuig dat op :-)Zag dat ze bij Bol ook een proefpakket met flesjes hebben. Verder nam ik bij het Kruidvat een flesje Vitamine C. booster mee (omdat het flesje er zo leuk uitzag). Zal niet veel doen maar bleek heerlijk spul ’s avonds onder mijn nachtverzorging en ’s morgens als een soort booster. De prijs was hilarisch Euro 2,49.

    Geliked door 1 persoon

  2. Zo een kleddernat fleecemasker vind ik ook nooit zo fijn… Meestal smeer ik het restant (of wat nog in het sachet zit) op mijn armen of benen. Toch weer eens een keer kijken bij het Nivea schap, deze douchegel klinkt heerlijk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s