Weekoverzicht

Weekoverzicht # 130

Prima weekje, geen spectaculaire dingen, wie maakt er nog wat mee dezer dagen haha maar goed ik heb het toch weer opgekrabbeld dus here we go!

Maandag

Lekker thuis aan het werk, als ik zie hoe dichtgevroren mijn autoruiten zitten vind ik het ineens niet erg haha. Het zonnetje gaat schijnen en het ziet er prima uit. Op het werk wat meetings, wat rapporten, wat opschoon werk, niets bijzonders eigenlijk. Ik sport aan het einde van de middag, stap onder de douche en maar daarna de maaltijd met de varkenshaas en peultjes. Lekker!

Dinsdag

Een gewoon dagje, geen rare uitschieters gewoon lekker gewerkt. Wel uitschieters zie ik in mijn planten die blijkbaar ook klaar zijn met de winter en mooie nieuwe scheuten/blad laten zien. In de avond eten we de vegetarische pasta maaltijd. Al meerdere keren gehad en die doet het prima hier in huis.

Woensdag

Eigenlijk idem dito, ik geef nog een training aan wat nieuwe mensen over ons HR systeem en omdat we midden in onze jaarlijkse reviews zitten heb ik een hoop managers aan de lijn. Deadline is vrijdag en ineens voelt iedereen de druk om het in te leveren. We eten de bami maaltijd uit de box, ik vind hem persoonlijk net op het randje van ‘te pittig’ voor mij mag het wat milder. Skoet is trouwens wel een beetje aan het muiten op haar oude dag. Ze gaat ineens over het aanrecht lopen terwijl ze dat nooit deed/mocht en als er wat te eten is gaat ze  zo strak naast me zitten en kijkt me dan aan alsof ze in weken niet gegeten heeft haha. Nou ja, ik laat haar maar onze demente dame, denk echt wel dat ze een beetje dement is want ze weet soms echt niet wat ze doen, gek beestje.

Donderdag

Ook vandaag een training, een 1:1 met mijn manager en die had wel in de gaten dat ik de afgelopen weken niet helemaal in mijn hum was 😊. Tsja niets aan te doen ik heb gewoon even geen zin, ben moe en vind dat iedereen loopt te ‘zeiken’ haha gaat wel weer over en ik hoop met name als het weer wat lichter wordt en we eindelijk weer wat bewegingsvrijheid krijgen dat het wel overwaait maar voorlopig zitten we nog wel wat weekjes thuis/binnen denk ik.

Vrijdag

Vandaag staat de mamografie op de planning, ben niet echt nerveus maar leuk is natuurlijk anders. Rond lunchtijd rijd ik naar ons mooie Raadhuis in Hilversum waar de trailer van het bevolkingsonderzoek staat. Het gaat allemaal vlotjes en ik sta al weer snel buiten. Ik werk nog een paar uurtjes maar om 4 uur gooi ik de boel dicht, mooi geweest en lekker aan het weekend beginnen.

Weekend

Eigenlijk zoals elk weekend de afgelopen weken. Ik haal lekker geurende Freesia’s  op de markt. Daarna met een vriend richting zandvoort en even een visje gegeten :). Bij thuiskomst is het huishouden aan de beurt, op zondag ga ik al heel vroeg wandelen het is net 10 uur geweest als ik op de hei sta. Het is dan ook behoorlijk fris maar ook zonnig dus de zonnebril is geen overbodige luxe. Ik wil eigenlijk een groot rondje lopen maar mijn bovenbenen worden zo koud dat ik het na 3 km maar voor gezien houd.

Thuis even lekker opwarmen met thee en een paar uurtjes gelezen. Morgen start de nieuwe maand jongens benieuwd of we wat versoepelingen krijgen al denk ik dat het pas maart zal zijn voordat we echt wat meer mogen. Wat denken jullie?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Hoop dat je vandaag dan ook een thuiswerkdag hebt want het is flink glad.. Denk dat de scholen zeker weer opengaan maar verder??? Soms denk ik ook dat het “zieltjes” winnen is i.v.m. de komende verkiezingen. Was hier wel spannend maandag de rellen begonnen hier in het park en aan de voorzijde van ons complex staan stadswoningen (Graafseweg) en daarr zijn bij diverse bewoners ramen ingegooid. De halve binnenstad is dichtgetimmerd zinloos allemaal. Gelukkig is het wel sneller licht ’s morgens. Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja vandaag thuis, morgen moet ik echt even een dagje naar kantoor. Hier was ook dreiging voor rellen afgelopen week maar gelukkig is het daarbij gebleven. Inderdaad totaal zinloos al die vernielingen. Ja fijn dat het weer een beetje licht is, laat het voorjaar maar komen 🙂

   Like

 2. Ja het zal allemaal even duren voor dat alles weer open gaat en het is niet anders.Straks is het weer wennen al die drukte in winkels en restaurants. Wij gisteren bij Danielle geluncht en daarna met Daan en Niels heerlijk achter hun huis gewandeld, weer eens een andere omgeving en het was niet zo druk . Wij gaan ook iedere dag wandelen en hebben een app op de telefoon en proberen 10.000 stappen te halen. En nu 1 February en gaan weer een mooie tijd tegemoet. Houd moed en komt straks weer goed.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat grappig gezegd dat Skoet aan het muiten is, haha! Ook wel interessant dat gedrag zo kan veranderen net als bij mensen… Ik las vandaag dat misschien sommige winkels mogen gaan leveren, via een bestelling. Ik zou dat zelf heel prettig vinden als Action dat deed. Voor huishoudelijke dingen maar ook voor mijn canvassen om op te schilderen. Dat scheelt zoveel in prijs met een echte hobby-tekenwinkel. Ik kreeg vorige week een nieuwsbrief van Action, maar dat was de Belgische nieuwsbrief. Daar kan je dus wel bestellen en bij de winkel ophalen. Het zou echt fijn zijn als dat hier ook mogelijk zou zijn!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s