Monu

Monu

Body cream Rose & Lemon

Een heerlijk pot body cream uit de Lookfantastic beautybox van een aantal maanden geleden. Het is een mooie maat, geen fullsize maar toch zeker genoeg om een tijdje lekker mee te smeren. De pot is schoon leeg dus tijd voor een review.

Ondergewaardeerd

Van het merk Monu heb ik al eerder producten ontvangen in de beautybox. Het is een mooi merk en ik heb daardoor zelf ook al eens een gezichtsreiniger gekocht van dit merk. Daar lees je hier – Klik hier – de review van. Zeker een merk om eens bij te kijken het is een beetje ondergewaardeerd vind ik en er zijn natuurlijk zo enorm veel merken en aanbod dat het soms ook best even zoeken is en vaak kom je dan toch uit bij een merk of product dat je al kent. Ben je echter net als ik en graag zoekend naar iets wat nog niet iedereen al heeft dan is dit zeker een aanrader.

Body cream

Dit is dus een pot body cream. Zalige geur maar ik word nu eenmaal blij van alles wat een Citrus geur heeft 😊. Hij is zeer geschikt voor de droge huid en in de reviews die ik lees zie ik zelfs iemand met eczeem die deze body cream aanprijst.

Hij smeert lekker is vrij licht van structuur waardoor hij makkelijk aanbrengt en snel door de huid wordt opgenomen. Absoluut niet plakkerig en je huid blijft zeker tot ver in de volgende dag (ik breng hem s’avonds aan na het douchen) je huid lekker zacht en soepel houden.

Prijs

Een fullsize pot kost je zo’n € 34,- wat ik een prima prijs vind, beetje vergelijkbaar met Rituals. Je koopt het online bij Lookfantastic. Ik heb genoten van deze pot. Mooi merk met fijne producten dus.

Annette

6 thoughts on “Monu

  1. Klinkt lekker en mij spreekt de rose in de ttel dan weer aan:-) Heb nu de Satsuma handcréme van de Bodyshop in gebruik daar is ook een bodycream van die je zeker aanspreekt als je dol bent op citrus. Van de zomer had ik de Body Yoghurt in grapefruit van de Bodyshop ook erg lekker is er volgens mij nu ook in lemon.

    Geliked door 1 persoon

    • Ik gebruik ook hiervoor altijd een spatel, heb ook liever een fles maar voor de huid vind ik het niet zo’n probleem maar vingers in de pot daar heb ik helemaal niets mee haha -smetvrees- nee hoor maar vind het met mijn lange nagels echt niet hygienisch dus altijd spateltjes….

      Like

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s