Weekoverzicht

Weekoverzicht #124

Gekkenhuis, zo kan ik het begin van de week maar het beste omschrijven. Op zondag kwam de aankondiging dat Duitsland in lockdown zou gaan en dus ‘mijn’ winkels dicht. Dat betekende maandag even aanpezen.

Maandag

Ik begin heel vroeg vandaag, slecht geslapen omdat ik wist dat ik vandaag heel veel contracten moest maken. Omdat de winkels in Duitsland dichtgaan moet ik voor alle medewerkers in Duitsland (heb daar 6 winkels) een contract aanpassing maken. Ze gaan dan tijdelijk naar 0 uren en wij vragen subsidie aan de Duitse overheid zodat we de medewerkers wel kunnen doorbetalen. Gedoe dus haha maar uiteindelijk lukt het allemaal en kan ik toch nog op een redelijk tijdstip afsluiten en even sporten. Even de zinnen verzetten. Daarna kook ik de pasta maaltijd uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

Op naar kantoor, waarschijnlijk voor de laatste keer dit jaar. Althans dat is het plan. Moet ook nog alle bonus brieven maken voor al het winkelpersoneel (zo’n 150 man) dus ben ik weer lekker een dagje productie aan het draaien. We eten in de avond het gerecht met Orzo, echt lekker en voor die tijd heb ik weer gesport. Ik drink ook nog steeds elke dag een virtueel kopje thee met Saski Nuijten de winnares van de thee adventskalender.

Woensdag

Thuis aan het werk en ik ben weer een beetje bij voor mijn gevoel dus kan nu aan mijn eigen lijstje werken met dingen die ik af wil maken voordat ik met vakantie ga midden volgende week. Begin ook echt weer moe te worden dus ik heb er wel zin in even 1,5 week vrij. In de avond eten we kip, altijd lekker.

Donderdag

Wat telefonische screenings voor open posities en in de middag komt de verwarmingsmonteur voor een raar geluid aan mijn radiator in de keuken. Altijd gek om daarvoor iemand te laten komen, is net als dat je met een geluidje naar de garage gaat en het dan natuurlijk niet te horen is ☹ maar ik was voorbereid dus ik had het geluid met mijn telefoon opgenomen. Slimkees als ik ben. Ook heb ik een online kerstviering met mijn team in de UK, gezellig even bijkletsen en lachen vooral.

Vrijdag

Ik presenteer mijn kerstquiz in de ochtend aan het team met alle kinderfoto’s echt leuk en erg gelachen weer. Fijn dat het een succes was. Ik zou eigenlijk tussen de middag naar de nagelstudio maar die is dicht dus ik moet de komende weken mijn eigen nagels maar weer netjes houden. In het weekend maar even mee aan de slag. Ik kan lekker op tijd afsluiten en aan het weekend beginnen.

Beetje wazig want foto van foto maar dit was mijn inzending voor de kerstquiz. Ik werd meteen geraden, ben ook de oudste dus de kleding (en het behang) gaven het al weg haha

Weekend

Tsja helemaal niks natuurlijk haha, een boodschapje een wandeling en lekker lezen dan heb je het wel gehad. Ik probeer al mijn kerstboodschappen zoveel mogelijk te halen maar niet alles lukt of heeft de juiste datum. Ik wilde wat dingen uit de allerhande halen maar ik vind het karig wat ze bij de Albert Heijn hebben. De helft van het assortiment ontbreekt. Geen idee of het nog binnenkomt ander ga ik ook maar even bij de Jumbo buurten en haal ik daar ook wat spullen.

Komende week 2 dagen werken en dan heerlijk even vrij tot het nieuwe jaar. Hard aan toe en heel veel zin in. Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Elke dag gewandeld en geprobeerd boodschappen te doen bij AH (wilde ook aan aantal Allerhande dingen koken) maar veel uitverkocht en gisteren brak er zelfs een vechtpartij zonder mondkapjes uit….zie dus wel wat er qua eten op ons pad komt:-) Leuk je haar zo naar achteren en nog even doorbijten voor je en dan lekker even vakantie! Sterkte nog even.

  Geliked door 1 persoon

 2. Je bent maar druk met de winkels! Gelukkig straks lekker relaxen!

  Ik probeer steeds wat boodschappen te doen, bestel ook veel bij Picnic. Maar als ik bij de winkel kom en ik zie die volle karren…… hoeveel gaan de mensen wel niet eten???

  Ik heb jaar contract van sept 2020 tot sept 2021 en ik hoorde dinsdag dat deze per 1 jan al wordt omgezet naar vast contract. Zo blij mee! Heb t reuze naar mijn zin!

  Succes met de laatste loodjes!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Moest de radiator ontlucht worden? Dan hoor je vaak ook zo een gek geluidje. Schattig die kinderfoto, zo een trui over een blouse kan ik mij ook herinneren. Kans dat zoiets ooit weer mode wordt, je weet maar nooit. 😉

  Geliked door 1 persoon

 4. Druk geweest zo te lezen. Jouw jeugdfoto… Zo herkenbaar aan jouw bruine super sprekende ogen. Dat ben jij. Ik heb de volgende dag al mijn Advent cadeau gekregen! Zo blij mee! Dankjewel en héle fijne feestdagen!
  Groetjes Claudy.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s