Weekoverzicht

Weekoverzicht #123

Hallo allemaal, hoe was jullie week? Die van mij was drukjes maar het was een gezellige, leuke intensieve week.

Maandag

Op maandag zat mijn agenda bommetje vol. Iedereen wil nog even wat voor het einde van het jaar, je kent het wellicht wel. Iedereen begint toch een beetje te stressen. Ik was blij dat ik thuis aan het werk was dat scheelt toch een hoop afleiding. Ik deed mijn sport half uurtje en ik maakte een lekkere stamppot uit de Hello Fresh box. Regelmatig zitten er extraatjes in de Hello Fresh box, vaak nieuw producten om uit te proberen. Deze week was dat een rolletje choco mentos en als ‘trouwe’ thuiskok kreeg ik ook nog deze thee adventskalender. Hoe leuk! Nu ben ik er natuurlijk al 1 aan het unboxen op mijn Instagram (en Facebook) dus ik bewaar deze voor januari. Dat is altijd zo’n net-niks maand haha heb ik gewoon nog elke dag een lekker theetje uit te pakken.

Dinsdag

Op naar kantoor, vandaag worden de kerstpakketten geleverd. Ze zijn mooi op tijd maar ik kom vast te zitten in de lift ☹ haha gelukkig duurde het niet lang en ging hij na ongeveer een minuut weer in beweging maar wat schrik je daarvan zeg! Gelijk gemeld bij de huurbaas en in de middag was de monteur er al om het te fixen. Ook vandaag sport ik in de avond en Isabelle maakt lekker het kipgerecht uit de box.

Woensdag

Weer op kantoor, alles is klaar gezet en de mensen die hun pakket komen halen mogen ook gelijk nog even wat items bij de sample sale scoren als ze willen. Er is nog wat over van de vorige ronde. Altijd gezellig om mensen weer even in levende lijve te spreken maar van werken komt dan natuurlijk een stuk minder. Hoort bij mijn job natuurlijk dat sociale stukje maar het werk blijft daardoor wel wat meer liggen. We eten lekker biefstuk met piccalilly hmm dat had ik echt lang niet meer gegeten en smaakte me prima.

Donderdag

En weer naar kantoor, vandaag de tweede ploeg medewerkers. Ook is de directeur er en wordt er dus ook even met hem bijgepraat. We merken dat we toch wel wat mensen kwijt raken aan de concurrenten dus we moeten ‘strategy’ voor 2021 gaan bepalen 😊 leuk vind ik dat. Om half 3 ga ik richting huis. Ik heb namelijk om 4 uur de afspraak voor de fillers staan. Zweethandjes hoor mensen poe hee. Ik ga nog een uitgebreid artikel schrijven over mijn ervaring en uiteraard met foto’s.

Vrijdag

Beetje blauw en beurs maar ik voel me verder prima en ga thuis aan het werk. Ik spreek een flink aantal kandidaten telefonisch, maak afspraken, doe rapporten dus de dag vliegt echt om. Lekker weekend, ik ben er wel aan toe.

Weekend

Ik doe niets bijzonders. Ik hoor dat er weer overleg komt en dinsdag weer een persconferentie. Zou me niets verbazen als alle niet-essentiele winkels weer op slot moeten. Het is ook niet goed natuurlijk hoeveel besmettingen er weer zijn. Enfin, ik ben vroeg op de markt voor mijn kaas en bloemetjes (ben er rond half 10) en binnen een kwartier meestal ook weer weg. Op zondag loop ik vroeg een ronde op de hei. De koeien waren niet te vinden maar desalniettemin een fijn rondje, het was droog en niet al te koud.

Ik wens jullie allemaal een fijne week!

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Ziet er lekker én mooi uit dat Kerstpakket. Benieuwd naar je fillers-ervaring. Leuk die Clipper Adventsverpakking. Drink deze thee graag dus ga kijken of deze nog ergens te bestellen is. Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s