Rodial

Bee Venom Cleanser

Een mooie gele tube met reinigingsgel. Deze Bee Venom cleanser van Rodial zat een paar maanden terug in de LookFantastic box en ik heb hem inmiddels opgemaakt. Tijd dus voor een review. Deze travelsize tube geeft een goede indruk en is ook in dit formaat te koop mocht je hem eerst willen proberen.

Bijengif

Het hele concept van bijengif in producten is een beetje omstreden (geweest). Het was een tijdje een beetje een hype product en toen hoorde je ook de geluiden van de dierenliefhebbers dat het verkrijgen van bijengif op een niet diervriendelijke manier zou gebeuren. Dat is overigens met slakkengel ook een tijdje het verhaal geweest.

Ik weet het niet, ik zie op de ingrediënten lijst dat bijengif bijna op het einde staat dus er zit een te verwaarlozen hoeveelheid in die – denk ik persoonlijk – niets voor je huid zal doen in die hoeveelheid. Het is meer ‘de naam’ als iets anders.

Wel geeft men een waarschuwing dat als je allergisch bent voor bijen je dit product niet moet gebruiken. Er zijn diverse producten in deze lijn te verkrijgen.

Oliën

Wel zit deze reiniger bommetje vol met olien en dat is zalig, ik zie amandelolie, jojoa-olie, zonnebloemolie en abrikozenolie. De textuur is ook heel erg olie-achtig. Hij heeft een heerijke geur en er zit dus wel wat parfum in deze cleanser (ook vrij achteraan in de ingredienten lijst maar nog voor het bijengif 😉)

Over het product:

Wek de natuurlijke uitstraling van de huid weer op met de Rodial Bee Venom Cleansing Balm; een luxueuze huidverhelderende reiniger die bij contact met water emulgeert tot een melkachtige toner en direct aan de slag gaat met het wegsmelten van make-up en onzuiverheden die de poriën verstoppen.

Verrijkt met Bee Venom, een wondermiddel tegen veroudering dat fijne lijntjes en rimpels opvult om een ​​gladde huidtextuur te bevorderen. De rijke reiniger zit boordevol antioxiderende krachten en doordrenkt de huid met verhelderende vitamine C om pigmentvlekken te verminderen, terwijl waterlelie-extract roodheid en ontstekingen verlicht. De huid voelt verfrist en stralend aan met hernieuwde helderheid.

Mening:

Ik vond hem zalig, echt heel lekker op het gezicht, goed verzorgend en wat ik al zei je make-up smelt door al die oliën goed van je gezicht, hij maakt echt goed schoon. De travelsize tube kost ongeveer € 15,- en de fullsize zie ik online voor rond de € 45,- wel even goed shoppen want bij Lookfantastic is hij het allerduurst zie ik met ruim € 75,-. Dat zou ik dus nooit betalen voor een reiniger, belachelijke prijs!

Annette

5 thoughts on “Rodial

 1. Prachtige kleur tube!. Denk dat dat Bee venom spul ook niet zo veel zin heeft in iets wat je er relatief snel weer afspoelt. Heb van dit merk jarengeleden eens een pot moisturiser met hyaluronzuur gekocht voor een klein prijsje bij TK-Maxx maar toen zat hyaluron in tegenstelling tot nu nog bijna nergens in. Ik zie op hun eigen site een setje met o.m. de reinigingsbalm voor Euro 170,00 maar zou een waarde hebben van Euro 396.00….Schijnt eens een serum met Bee venom verkrijgbaar zijn geweest bij de Action (die inderdaad ook slakkengel verkopen). Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik denk ook niet dat dit diep genoeg in de huid trekt om echt effectief te zijn, een serum zou dat nog kunnen maar bij een reiniger is het toch opbrengen en dan weer afspoelen, maar altijd leuk om even geprobeerd te hebben en het was verder een prima product, we nemen die claims altijd maar met een korreltje zout. Jij ook fijn weekend.

   Like

 2. Heerlijk zijn reinigingsbalms, ik hou wel van olie-achtige cleansers. Omdat ik bijna nooit make-up draag heb ik mijn micellaire water even aan de kant gezet. Ik heb het idee dat deze mijn huid te droog maakt en nu pak ik vaak mijn Koreaanse olie. Ik dacht dat ik nog harstikke veel cleansers had maar of ze zijn over de datum (en dat ruik je) of ze zijn gek genoeg op. Cleansers gebruik ik dus heel vaak besef ik nu. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s