Unboxing

Beautybox December 2020

Supersnel was hij er deze maand ๐Ÿ™‚ gelukkig maar. De beautybox van LookFantastic heeft – uiteraard – zeg ik bijna, een kerst thema. 6 mooie beautyproducten ik laat je zien welke er in mijn boxje zitten. Zeker weer bruikbaar allemaal en een mooie afwisseling aan producten.

Als jij de box ook hebt, had jij een andere inhoud dan ik? Ik ben er wel benieuwd naar.

Annette

8 thoughts on “Unboxing

 1. Ik ben er ook weer blij mee en tot nu toe vind ik hun adventskalender weer top. Ik heb alleen met de cremes van advanced dat ik aan mijn huid niet kan merken dat het zo duur is. Wel lekker maar niet bijzonder voor dat geld. Ik ben benieuwd hoe jij dat ervaart.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben heel benieuwd naar je mening over de oogcreme over een paar weken.
  Ik gebruik nu steeds van Pierre Ricaud; prima, goed verzorgend/hydraterend, maar ik zie geen special effect mbt lijntjes/rimpeltje/donkere kringen o.id.

  Geliked door 1 persoon

 3. Prima box weer. Benieuwd in hoeverre die glow drops glowen. Ik snap wat je bedoeld, soms wil je juist de boel wat mat houden en als je dan glimt aan alle kanten… ๐Ÿ˜‰

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s