Sample Saturday

Rodial – Dragons blood Sculpting gel

Volgens mij kwam deze nog uit de adventskalender van het afgelopen jaar. Ik vind de producten van Rodial wel prima eigenlijk. Ik heb er al meerdere uitgeprobeerd. Bijvoorbeeld deze Bee Venom Cleanser (klik hier voor de review).

Over het merk:

Het in Londen gevestigde luxemerk Rodial werd in 1999 opgericht door voormalig Beauty Editor, Maria Hatzistefanis.

Elk Rodial-product is samengesteld met behulp van hoogwaardige, innovatieve ingrediënten. Van de bestverkochte Dragon’s Blood-collectie tot de Snake-reeks, die een spierbevriezend peptide bevat dat de effecten van slangengif nabootst, Rodial levert onmiddellijke resultaten met langdurige voordelen. Elke collectie is ontwikkeld om gerichte oplossingen te bieden voor specifieke huidproblemen, variërend van ontstekingen en uitdroging tot een gebrek aan uitstraling en de vergevorderde tekenen van veroudering.

Wat is het?

Dit lees ik online: Deze revolutionaire Dragon’s Blood Sculpting Gel van Rodail is een anti-ageing gel speciaal geformuleerd om de huid meer volume te geven, de gezichtscontouren te verbeteren en de productie van huideigen collageen te stimuleren zodat de huid er steviger en gelift uitziet. De formule bevat het unieke Dragon’s Blood complex, sap afkomstig van de Croton Lechleri boom, dat als een soort tweede eigen huidlaag over het gezicht komt te liggen. Dit beschermt de huid, vermindert roodheid en verstevigt voor een gladdere, volumineuzere, jonger uitziende teint. Deze bestseller is ideaal voor diegenen met een gestresste of gevoelige huid.

Wat vond ik ervan?

Echt wel heel lekker, het is een gel-formule dus dat smeert eigenlijk altijd heel makkelijk uit. Het is niet plakkerig wat ook een plus is. Ik zie dat er wel dimeticone (siliconen) in zitten maar ik heb daar zelf geen last van op mijn huid. Het product kan goed als basis onder make-up maar er kan ook gewoon een dag/nacht verzorging overheen.

Beschikbaarheid en prijs

Bij Douglas, bij Notino, bij Lookfantastic dus eigenlijk prima te verkrijgen, er zit iets prijsverschil tussen de diverse aanbieders maar je hebt al een pot voor rond de € 20,- wat echt dikke prima is. Heel erg lekker en fijn product, bij mij is hij op maar zeker iets om eens naar te kijken.

Heb jij wel eens iets van Rodial geprobeerd?

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Heb jaren geleden (5?) eens een moisturizer van Rodial gekocht bij TKMaxx in Rotterdam voor iets van Euro 12,00 was volgens mij destijds heel goedkoop. Heb het idee dat het merk nu goedkoper is geworden. Vond het wel fijn spul maar er is zoveel op de markt dat ik het merk eigenlijk vergeten was. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s