Weekoverzicht

Weekoverzicht #114

Hieperdepiep voor mijn jongste die vandaag 22 kaarsjes mag uitblazen 😊 Doen we niet hoor we vierden al een piepklein feestje afgelopen zaterdag. Verder de hele week thuis gewerkt en niet echt heel veel bijzonders meegemaakt.

Maandag

Op maandag droeg ik mijn geruite broek van de Misse Etam die ik vorig jaar kocht. Hij zit heel lekker en is lekker warm, helaas had ik het ondanks dat toch de hele week koud. In de avond aten we Tuna melts uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

Spijkerbroek en coltruitje (van de Sting). Ik maak ruzie met de customer service van Lookfantastic over de beautybox. Ze vertellen me namelijk dat deze is uitverkocht en dat ik moet wachten tot de voorraad weer is aangevuld. Ik vind daar dus wat van haha maar goed kan er helaas niets aan veranderen. Maar hoe stom is dat? Ze weten toch hoeveel abonnees ze hebben en ook hoeveel (gemiddeld) aan- en afmeldingen? Ze doen dit al jaren…. Uit de box komt een recept met gehakt pastei, erg lekker weer.

Woensdag

Een lekker casual trui vandaag – ook 1 van vorig jaar – die van de Primark. De kachel brandt al de hele week maar ik blijf het koud houden, vooral last van koude voeten en daardoor wordt de rest ook koud, brr narigheid moet gewoon ook meer bewegen ipv lang achter elkaar aan mijn β€˜bureau’. We eten in de avond de laatste boxmaaltijd voor deze week en het is een wokschotel met kip, deze hebben we vaker gehad en is niet alleen snel klaar maar ook lekker.

Donderdag

Veel gesprekken vandaag, ik help een manager tijdens sollicitatie gesprekken – normaal doe ik de shorlisting en de telefoonscreens en dan draag ik het over maar hij was maar alleen en twee horen meer dan 1 dus erbij gezeten. Moeilijke keuze we hebben veel goede kandidaten en zijn dus in een luxe positie. Wel altijd jammer dat je ook een hoop mensen teleur moet stellen want tenslotte kun je de baan maar aan 1 iemand geven. Ik draag mijn donkerblauwe nep-leren broek. Ik ga deze verkopen hij zit me net even te strak maar hij is nog steeds heel mooi, even wassen en dan maar op vinted gooien πŸ˜‰

Vrijdag

Mijn bestelling van Cult beauty komt binnen, kleine troost voor de gemiste beautybox, ik bestelde de oogcreme na en ook de lanolips (2x) omdat hij in de aanbieding was, ik bestelde ook een nieuwe nachtverzorging van het voor mij nieuwe merk Faace – benieuwd dus als ik met de huidige sample klaar ben gaat hij in de test. Einde van de middag heb ik voor mezelf een Thaise nek massage geboekt. Mijn nek doet pijn en ik heb al een paar weken hoofdpijn, eens kijken wat dit doet. Mijn werkplek is volgens mij in orde en ook mijn ogen zijn het volgens mij niet, denk dat de hormonen weer de boosdoener zijn helaas maar die geef ik tegenwoordig overal de schuld van 😊.

Weekend

Maandag is isabelle jarig en we besluiten om het op zaterdag maar klein te vieren, mijn ouders en mijn zus en zwager komen op visite (ik weet het 1 teveel maar swot) maak een grote pan soep met broodjes. Op de markt haal ik even snel kaas en bloemen en verder houd ik het lekker rustig het weekend.

Isabele wilde graag een trui van LA sisters vor haar verjaardag

Op de valreep bericht van lookfantastic dus ik hoop dat de box de komende week binnenkomt, dan laat ik hem alsnog aan jullie zien!

Hoe was jouw week?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Jeetje dat is raar van de lf box nog niet meegemaakt. Hopen dat je hem snel krijgt. Ik ben ook benieuwd wanneer de adventskalender binnen komt kreeg al een mail dat het nog even kan duren. Misschien is een osteopaat wat voor je ik liep maandenlang met hoofdpijn 1 x een behandeling bij de osteopaat en weg, ik kom er vaker en altijd fijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met je mooie dochter.
  Ziet er allemaal weer goed uit de foto’s .
  Het was de afgelopen week niet zo koud , maar als je still zit achter de computer dan heb je het al snel koud.
  Succes de komende week

  Geliked door 1 persoon

 3. Gefeliciteerd met Isabelle! Wat gek dat de lookfantastic box er niet is, volgens mij was je er ook snel bij met bestellen. Nek- en hoofdpijn, praat me er niet over. De laatste tijd heb ik weer iedere dag hoofdpijn, dat had ik een tijdje niet meer. En die nek… het moet gewoon het zitten achter mijn laptop zijn plus die smartphone, ik moet tussendoor meer bewegen. En gerichte ontspanningsoefeningen doen voor mijn nek anders zit alles vast. Ik hoop dat de Thaise massage werkt, ik vond de lichaamsmassage toen flink heftig gaan!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s