Thee Adventskalender

Winnen!

Thee adventskalender

Ik had even een dipje van de week en in de video vertel ik je waarom. Wel heb ik dus een hele leuke winaktie voor jullie opgezet. Kijk het filmpje en doe mee zou ik zeggen 🙂

Meedoen kan tot 25 oktober dan ga ik lootjes maken en kies ik een winnaar.

Annette

6 thoughts on “Thee Adventskalender

 1. Wat een leuke winactie voor de thee liefhebbers! Zoals je inmiddels vast al weet ben ik echte koffiedrinker, dus laat ik het voor wat het is, en zo hebben andere mensen ook meer kans! Laatst probeerde ik weer groene thee te drinken en ik werd gewoon misselijk ervan. Ik snap niet hoe dat kan, misschien zitten er teveel toxines in mijn lichaam…?

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke box! Drink ’s morgens 2 cappucino’s en ga daarna over op thee bij voorkeur groen of wit. Heb geen Instagram, FB alleeen een slapend twitter account. In aansluting op bovenstaande ja groene thee moet je minder heet zetten en er zijn volgens mij zelfs speciale waterkokers of zelfs theekokers die instelbaar zijn op 80 graden.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik dronk echt nooit koffie maar sinds een jaar of zo neem ik af en toe een bakje koffie maar nooit meer dan 1 per dag. Ook bij voorkeur met havermelk (die van Oatly) omdat ik melkproducten liever vermijd ivm lactose gevoeligheid. Die melk klop ik dan een heel klein beetje op dus het is meer een latte 😉 wel zonder suiker.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s