Weekoverzicht

Weekoverzicht #109

Zo, mijn eerste vakantieweek zit erop en ik ben best heel actief geweest. Ik neem je mee van dag tot dag wat ik zoal deed. Het was geen luiervakantie zoals ik ze eigenlijk graag zie rond deze tijd van het jaar maar toch al wel de energie weer wat kunnen opladen.

Maandag

Eerst maar eens schoon schip maken. Ik had wat grof vuil items die hoognodig weggebracht moesten worden naar de GAD dus de auto volgeladen (oude bureaustoel, oude kattenbak, oude modem, oude bekleding en ga zo maar door) en weg ermee. Het was gelukkig niet meer zo achterlijk druk dus ik was redelijk snel aan de beurt. Wel verbaasd dat de bureaustoel in de oud ijzer bak moest 🙂 maar hee, weer wat geleerd haha. Daarna een bezoekje aan de Ikea en Loods 5. Ik kocht alleen bij Loods 5 dit leuke plantenmandje voor de hangplant op mijn kast. Verder ook niet echt inspiratie gevonden (ik wil mijn woonkamer aanpakken maar er moet eerst gewit worden – en dat blijf ik maar uitstellen haha). Als lunch maakte ik een lekkere carpaccio salade en daarna mijn boek van Harlen Coben uitgelezen (aanrader, kom ik zeker op terug). S’avonds aten we de Andijvie stamppot uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

Heerlijk! Ik ging naar Kleve en op naar de DM dat was natuurlijk zo’n 8 maanden geleden dat ik daar was dus ik ben even lekker los gegaan. De shoplog zie je volgende week 🙂 maar wat een genot en wat fijn om daar weer even lekker te winkelen ondanks het mondkapje. Ik ben ook gelijk even bij de naast gelegen Edeka geweest. Vind dat een hele mooie supermarkt ook en ook daar nog even een tas met boodschappen gehaald. Het was dus een echte shopdag maar meer met ‘echte’ gebruiksproducten 🙂 We aten het pasta gerecht  met gehakt, deze hebben we al vaker gehad. Thuis gaf mijn Kilometer stand een mooie rij met zevens.

Woensdag

Naar Zutphen, ik was eens aan het kijken waar ik allemaal heen kon met mijn bank- giro VIP pas (veel musea zijn dan gratis) en zo kwam ik in Zutphen terecht. Ik bezocht het stedelijk museum en wel zo handig het Henriette Polak museum (zitten in hetzelfde gebouw). Grappig dat Henriette Polak de oprichtster is van IFF (International Fragance & Flavours) dat zijn hoofdkantoor in Hilversum heeft. Zo leer je weer eens wat. Ook spotte ik bij de moderne kunst een schilderij waarop het model New Balance sneakers aanhad 🙂 Lekker geluncht op het terras want het was zalig weer en wat door het stadje geslenterd. Daarna weer terug naar huis. Ik had wat hoofdpijn ook en al een paar nachten niet echt lekker geslapen (wellicht alle vermoeidheid die eruit komt) dus vond het welletjes. Timo had de kookbeurt en het was Gyros. Lekker!

Donderdag

Wat een snertweer het bleef maar regenen dus dat werd iets overdekt. Ik besloot naar Utrecht te rijden naar Hoog Catherijne. Was daar al denk ik een jaar of twee niet meer geweest. Ook nog even een klein loopje langs de grachten maar het werd er niet droger op dus toen maar weer terug. Ik nam in de parkeer garage een foto van mijn parkeerplek haha (zodat ik wist waar ik stond) en en ik kocht een mango milkshake met van die bubbles (tapioca balletjes) oh, zalig was die.

Vrijdag

Het weer was gelukkig weer goed dus stond er een dagje Gouda op de planning. Ik heb de VIP kaart van de bank- giroloterij dus maar goed benut deze vakantie. Museum Gouda was leuk. Ik merk wel dat ik meer neig naar het ‘oude’ dan naar moderne kunst dat vind ik toch allemaal niet zo boeiend. Ik leer liever over de geschiedenis. Na het museum nog even de binnenstad in gelopen maar ik vind tegenwoordig elke stad op elkaar lijken en overal vind je dezelfde winkels jammer is dat.

Weekend

Thuis gebleven, boodschappen gedaan, wasjes gedraaid en even heerlijk met een boek in de tuin gezeten. Het kon nog en ook zaterdag was het zalig weer. Bloemetjes gehaald weer alstromeria’s die van vorige week zijn prachtig uitgekomen en nu dus donkerpaarse. Komende week is mijn tweede vakantieweek en ik zie wel wat ik dan weer ga doen. Ook kwam mijn bestelling van Feel Unique nog binnen. Ik kocht onder andere een nieuwe tangle teezer die speciaal voor het föhnen is (eens kijken of dat handig gaat) en voor het eerst een ‘high-end’ mascara van Charlotte Tilbury – ik laat jullie weten of die zijn geld waard is.

Boekentip

Tot slot deze rete-spannende thriller van Robert Bryndza. Ik kocht hem begin van de week op bol.com en las hem in 1 ruk uit (nou ja, in een paar dagen J) echt puntje van je stoel spannend dus een aanrader voor de liefhebbers van dit genre. Ik vind dit trouwens echt een goede schrijver, heb al zijn boeken tot nu toe gelezen maar denk dat dit wel de beste was tot nu toe.

Over het boek:

Zestien jaar geleden was Kate Marshall een veelbelovende jonge politiedetective bij de Londense politie. Tot ze de opdracht kreeg een seriemoordenaar op te sporen, en hij haar eerst vond. Kate’s carrière eindigde in een schandaal en ze bleef getraumatiseerd, verraden en publiekelijk vernederd achter.

Jaren later worstelt Kate nog steeds met de gevolgen als ze de kans krijgt haar verleden recht te zetten. Er lijkt een copycat-moordenaar actief die het afgrijselijke werk van zijn idool voortzet. Kate wordt opnieuw de verwrongen geest in getrokken van een moordenaar die ze maar al te goed kent. Ooit was ze het beoogde vijfde slachtoffer – en zijn opvolger lijkt vast van plan om het werk nu af te maken.

Klik hier voor het boek

Hoe was jouw week?

Annette

*De link naar het boek is een affiliate link*

18 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Je hebt je 1e vakantieweek goed gebruikt! We hadden elkaar tegen kunnen komen in HC donderdag moest biij de Bijenkorf zijn en de tandarts in Nieuwegein. Heb ook weer eens een “dure” mascara gekocht met korting bij Douglas maar tot nu toe valt het tegen (nat, vlekkerig en spinnepoten). Het weer wordt gelukkig iets beter, fijne week nog. Tip 🙂 Noord Brabants museum is ook leuk en vlakbij leuke koffie/lunch gelegenheid bij Bitterzoet in de Fonteinstraat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat leuk om elke vakantiedag uitstapjes te maken. Zutphen is zeker de moeite waard om te bezoeken. En wat fijn dat je weer naar Duitsland kon om te shoppen! Ik ben heel benieuwd naar je shoplog. Ik kom regelmatig in Duitsland om te tanken en ga dan ook vaak langs de DM. Maar ik kan me voorstellen dat als je niet in de buurt van de grens woont, dat je daar dan niet vaak komt. Des te leuker dat je dan af en toe los kunt gaan, haha! Geniet van je vakantie!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat heerlijk weer even naar de DM, lekker inslaan, ik ben ook benieuwd naar je shoplog.
  Ik vind de lange winkelstraat in Kleve ook altijd gezellig en daar zit ook een DM en de Douglas en nog meer leuke winkels.
  Fijne week nog toegewenst.

  Geliked door 1 persoon

 4. Zo vaak reageer ik niet maar ik vind het zo leuk dat je na 8 mnd eindelijk bij de DM bent geweest. Lekker dat gevoel van happyness. Ik ga iedere vier weken nr Vreden. DM, Netto, kenk, Edeka en tanken. Scheelt zoveel. Fijne vakantie nog!

  Geliked door 1 persoon

 5. Actieve week heb je achter de rug en ik ga eens kijken voor dat museum in Gouda. Ik hou ook meer van oude dingen, moderne kunst “snap” ik vaak niet. Verder weet ik eigenlijk weinig over Gouda. Zo een milkshake heb ik ook wel eens gehaald in HC. Zit dat zaakje er nog? Het werd gerund door Vietnamezen volgens mij. Grappig dat die sneakers je direct opvielen, haha, heb je vakantie, sluipt je werk er toch nog in als het ware…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s