Unboxing

Jouwbox.nl editie Juni 2020

Ook deze keer mocht ik weer een jouwbox in ontvangst nemen. Het thema deze keer is met name het bevorderen de weerstand door middel van goede darmflora, de stoelgang en alles wat daarmee samenhangt.

Als je de box nu koopt krijg je ook toegang tot de masterclass van ‘de poepdokter’ Nienke Gottenbos. Leuke box om in deze tijd cadeau te geven aan iemand die actief met zijn/haar weerstand bezig is of dat wilt verbeteren.

De ananassnacks heb ik al op 🙂 en die waren zeker voor herhaling vatbaar.

Je kunt je box bestellen op www.jouwbox.nl 

Annette

*Ik ontving deze box ter review*

4 thoughts on “Unboxing

  1. Heb de box cadeau gedaan aan mijn broer die sinds het virus gestopt is met roken en drinken en heel actief bezig is met gezondheid/weerstand. Zweer zelf bij 2 eetlepels gebroken lijnzaad in de yoghurt ’s morgens sinds ik dagen niet meer naar het toilet kon met dat morfine gebruik…:-)

    Geliked door 1 persoon

  2. Lijnzaad koop ik ook af en toe en je moet het eigenlijk een beetje opbouwen volgens mij. De eerste keren deed ik teveel in mijn yoghurt en toen kreeg ik juist last van verstopping.
    Probiotica slik of drink ik graag, heel goed voor je darmen! Als ik een antibiotica kuur gehad heb koop ik vaak Aciforce van Dr. Vogel om mijn darmen weer op peil te brengen. In een doosje zitten sachetjes voor een week.
    Fijne box!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s