Unboxing

Lookfantastic beautybox juni 2020

Hij is een beetje anders dan anders de beautybox deze maand want hij komt niet in een doos maar ik een heel mooi toilettasje. Fijne inhoud ook weer en hij was er razendsnel en werd al op de 5e geleverd. Kijk je mee naar de inhoud?

Annette

7 thoughts on “Unboxing

  1. Ik vind het erg leuk dit keer met het toilettasje. En weer een molton Brown douchegel ♥️, heerlijke geur. Het boekje heb ik online gekregen een paar dagen geleden.

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk dat ze het nu in een toilettasje gedaan hebben, handig inderdaad voor de vakantie. Die douche/ badgel lijkt mij toch wel heel lekker, maar die prijs. Ik zou hem toch lekker in bad gebruiken, dan heb je het idee dat je er meer aan hebt, al weet ik nog van vroeger dat ik het nooit zo lang uit hield in een bad.

    Geliked door 1 persoon

  3. Hier ook (helaas) een bad. Onze badkamer zou veel groter zijn zonder maar ja weghalen zou iets van Euro 4.000 kosten. Maak het alleen schoon eens in de 2 weken omdat er dan een laagje stof in ligt 🙂 de enige die er gebruik van maakt is de kat die er soms slaapt…Ben wel erg benieuwd naar die geur(en) van Molton Brown. Jaren geleden (15 of meer) stond dit merk eens bij de Dwaze dagen van de Bijenkorf en toen dacht ik dat het éën of ander B merk was voor toch nog veel geld….Leuke unboxing weer.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s